Ασφαλτοστρώθηκαν τμήματα της επ. οδού Αγρινίου – Πλατάνου - Καλυβίων

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης, αποκατάστασης και ασφαλτόστρωσης τμήματος μήκους πλέον των 3 χλμ. της επαρχιακής οδού Αγρινίου – Πλατάνου – Καλυβίων και πλέον η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται ομαλά.

Αυτή την εβδομάδα η τεχνική εταιρεία που έχει αναλάβει την συγκεκριμένη εργολαβία από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ¨έριξε¨ και τα τελευταία μέτρα ασφάλτου στην συγκεκριμένη οδό, ενώ προετοιμάζεται η χάραξη των διαγραμμίσεων στα άκρα της οδού, καθώς και me τον διαχωρισμό των λωρίδων κίνησης των οχημάτων.

Το μεγαλύτερο τμήμα αποκατάστασης του ασφαλτοτάπητα έγινε στον οικισμό Πλατάνου Καλυβίων, ενώ μικρότερα τμήματα τα οποία συντηρήθηκαν ήταν από τη διασταύρωση του παλιού στρατιωτικού αεροδρομίου (ΝΑΤΟ) έως το Συσκευαστήριο Ακτινιδίων της ΕΑΣ Αγρινίου και το άλλο λίγο πριν το Δοκίμι.

Η συγκεκριμένη εργολαβία χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και αφορά στην άμεση αντιμετώπιση προβλημάτων στους ασφαλτοτάπητες καθώς και σε άλλες τεχνικές εργασίες, που αφορούν κυρίως οδικά τμήματα, αρμοδιότητας συντήρησης της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας.