Η Βανέσα Τουρλίδα με την Εθνική Ελλάδας, στο Μιλάνο

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022

Η συμπατριώτισσά μας Βανέσα Ν. Τουρλίδα, η οποία ζει μόνιμα στο Μιλάνο, βρέθηκε σήμερα στο γήπεδο στον νικηφόρο αγώνα της Ελληνικής Εθνικής ομάδας μπάσκετ με αντίπαλο την Κροατία (89-85), στα πλαίσια του EuroBasket 2022 και μας μεταφέρει τον ενθουσιασμό για τους διεθνείς μας και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Οι Έλληνες φίλαθλοι γέμισαν τις κερκίδες του Mediolanum Forum και μαζί τους η ¨Καλυβιώτισα¨ Βανέσα Ν. Τουρλίδα που έζησε από κοντά την ¨ατμόσφαιρα¨ μας είπε τα εξής: «Ο αγώνας είχε πολύ ενδιαφέρον και αρκετή αγωνία, κυρίως προς το τέλος. Το γήπεδο ήταν γεμάτο με Έλληνες που ένθερμα πανηγύριζαν για κάθε καλάθι της ομάδας μας. Οι πανηγυρισμοί ήταν ακόμα πιο έντονοι όταν έπαιρνε την μπάλα ο Αντετοκούνμπο ο οποίος για ακόμα μια φορά ήταν εξαιρετικός».

Η χαρά για τη νίκη και την επιτυχία της εθνικής μας ήταν μεγάλη, όμως αύριο Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου, στις 10 το βράδυ, η Ελλάδα αντιμετωπίζει την ¨οικοδέσποινα¨ Ιταλία, με τη Βανέσα Τουρλίδα να έχει έναν ευχάριστο ¨πονοκέφαλο¨  για το ποια ομάδα θα υποστηρίξει, αφού ο σύζυγός της Στέφανο είναι Ιταλός και η ίδια αντίστοιχα με ταμπεραμέντο γνήσια Ελληνικό, οπότε τα πράγματα θα είναι ¨δύσκολα¨ και για τους δυο…

Ας ευχηθούμε να κερδίσει το μπάσκετ και η… αγάπη!