10 Χρόνια παρουσίας της ιστοσελίδας KALYVIA.GR

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022

Η ηλεκτρονική ενημερωτική ιστοσελίδα www.kalyvia.gr  (ΚΑΛΥΒΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ) γιορτάζει τα 10 χρόνια συνεχούς παρουσίας της (2012- 2022) στην τοπική καθημερινή ενημέρωση της Αιτωλοακαρνανίας και της προβολής του τόπου μας σε ολόκληρο τον κόσμο!

10 χρόνια, με περισσότερες από 7 χιλιάδες αναρτήσεις θεμάτων από την ειδησεογραφία που αφορούσαν τοπικά και όχι μόνο γεγονότα, εκδηλώσεις, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, άρθρα, αφιερώματα, ανακοινώσεις, καθώς και εκατοντάδες φωτογραφίες που τις συνόδευαν και βρίσκονται πλέον σε κοινή θέα, στο παγκόσμιο διαδίκτυο!

Ο στόχος ήταν και παραμένει ο ίδιος, δηλ. να προβληθούν κυρίως τα Καλύβια Αγρινίου και οι οικισμοί Αγίου Γεωργίου και Πλατάνου, αλλά και η ευρύτερη περιοχή μας!

Η προσπάθεια συνεχίζεται, με την ίδια όρεξη και την ίδια διάθεση, ώστε οι συμπολίτες μας να λαμβάνουν από το www.kalyvia.gr  (ΚΑΛΥΒΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ) έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση, με ευθύνη και δημοσιογραφική δεοντολογία.

Ευχαριστούμε τον Καθηγητή Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πατρών, κ. Αριστογιάννη Γαρμπή, για την κατασκευή - δημιουργία της ιστοσελίδας, αρχικά στην έδρα του Θεσμοθετημένου Εργαστηρίου – Βάσεων Δεδομένων & Πληροφοριακών Συστημάτων (CIS-Lab), η οποία ήταν στις εγκαταστάσεις του τμήματος ΕΠΔΟ, του πρώην ΤΕΙ Μεσολογγίου και κατόπιν από το Data-Lab του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας (dept.upatras.gr) - Πανεπιστημίου Πατρών.

Επίσης ευχαριστούμε τον κ. Γιάννη Διονυσάτο, Δικηγόρο Αγρινίου και πολύτιμου συνεργάτης της προσπάθειας αυτής, ιδιαιτέρως κατά την πρώτη περίοδο λειτουργίας του ιστότοπου.

Τέλος, να ευχαριστήσουμε θερμά όλους εσάς τους αναγνώστες και επισκέπτες της ιστοσελίδας, που με τη βοήθειά σας στην ανάδειξη τοπικών ειδήσεων, την αποστολή φωτογραφικού υλικού και της εποικοδομητικής και γόνιμης κριτικής, στηρίξατε έμπρακτα το www.kalyvia.gr (ΚΑΛΥΒΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ) και το έχετε αναδείξει ως ένα από τα καλύτερα τοπικά σάιτ του νομού μας!

Με τιμή,

Γιώργος Αν. Πανταζόπουλος

Διαχειριστής ιστοσελίδας