Η Μαγδαληνή Κουτρούμπα (Μπουχάνη) πήρε το πτυχίο της Ιατρικής

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022

Το πτυχίο της Ιατρικής παρέλαβε επάξια η συμπατριώτισσά μας, με καταγωγή από τα Καλύβια, Μαγδαληνή Κουτρούμπα στην τελετή καθομολόγησης των τελειόφοιτων του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, την Πέμπτη  28 Ιουλίου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα τελετών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων "Γ. Μυλωνάς", ενώ τη χαρά για την επιτυχή ολοκλήρωση των σπουδών της Μαγδαληνής Κουτρούμπα, μοιράσθηκαν οι γονείς της Χρήστος και Αγαθή (το γένος Μπουχάνη) καθώς και ο αδερφός της Θάνος, επίσης φοιτητής, που παρακολούθησαν από κοντά την ορκωμοσία της.

Η Μαγδαληνή Κουτρούμπα μας δήλωσε για αυτή την ξεχωριστή και λαμπερή μέρα: «Ύστερα από έξι χρόνια σπουδών, ήρθε η στιγμή της αποφοίτησής μου από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Νιώθω ιδιαίτερη χαρά και ανακούφιση καθώς ένας δύσκολος αγώνας συστηματικού  διαβάσματος, παρακολούθησης εργαστηρίων και κλινικών με τη βοήθεια του Θεού, έφτασε στο τέλος του. Περιμένω με όρεξη και ανυπομονησία το επόμενο βήμα, να υπηρετήσω δηλαδή μέσω της επιστήμης τους συνανθρώπους μου και να συμβάλλω στο ιατρικό σύστημα της χώρας μου.

Την ημέρα της ορκωμοσίας μου θα τη  θυμάμαι πάντα με χαρά και συγκίνηση, όπως επίσης και τις όμορφες στιγμές των φοιτητικών μου χρόνων και τους ανθρώπους που συνάντησα εκεί.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω από καρδιάς την οικογένειά μου και τους ανθρώπους που ήταν συνεχώς δίπλα μου, καθώς και να συγχαρώ  τους συμφοιτητές μου για τον αγώνα και τον κόπο τους».

Ευχόμαστε στην νέα επιστήμονα, Μαγδαληνή Κουτρούμπα, καλή σταδιοδρομία και εις ανώτερα!