Οι μουσικές εμφανίσεις της Μικτής Χορωδίας Καλυβίων & Σταμνάς

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022

Συνεχίζονται οι από κοινού πρόβες της Χορωδίας Καλυβίων "Άγιος Νικόλαος" και της Χορωδίας Γυναικών Σταμνάς "Η Αγία Αγάθη" όπου αυτό το καλοκαίρι συμπράττουν για να πραγματοποιήσουν μια σειρά εμφανίσεων σε τοπικές πολιτιστικές εκδηλώσεις!

Η σύμπραξη των δύο χορωδιών αποδίδει ¨καρπούς¨ και χθες Κυριακή όλα τα μέλη τους, συνοδεία μουσικού παραδοσιακού συνόλου, υπό την διεύθυνση του Χοράρχη Νικόλαου Στρατόπουλου, συγκεντρώθηκαν στη Σταμνά Μεσολογγίου για να προετοιμάσουν το ρεπερτόριό τους  με μικρασιάτικα τραγούδια.

Σύμφωνα με ενημέρωση, η Χορωδία Καλυβίων "Άγιος Νικόλαος" μαζί με την Χορωδία Γυναικών Σταμνάς "Η Αγία Αγάθη" μετά από αντίστοιχες προσκλήσεις, αναμένεται να λάβουν μέρος, στις 23/07 σε εκδήλωση στο Ευηνοχώρι Μεσολογγίου, στις 29/07 στα Καλύβια, στα πλαίσια εκδηλώσεων για τους Εκτελεσθέντες Πατριώτες υπό των Γερμανών το 1944 και 28 Αυγούστου σε εκδήλωση στον Γαλατά Μεσολογγίου.

Μέτα τη λήξη της πρόβας, όλα τα μέλη της μικτής χορωδίας συνέφαγαν σε τοπική ταβέρνα της Σταμνάς.

Βέβαια αξίζει να σημειωθεί ότι, προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει και για τη συμμετοχή της Μικτής Χορωδίας Καλυβίων & Σταμνάς, στο «4ο  Φεστιβάλ Πολιτισμού των Πέντε Ηπείρων» που θα διοργανώσει ο Όμιλος για την Unesco Πειραιώς & Νήσων, στο Θέατρο Άλσος Βεΐκου στην Αθήνα, από 1-4 Σεπτεμβρίου 2022.