«ΘΡΑΥΣΜΑΤΑ»: Θεατρική και μουσική παράσταση από τις «Παρούσες» στο Αγρίνιο

Τρίτη 21 Ιουνίου 2022

Η πρωτοβουλία ¨ΠΑΡΟΥΣΕΣ¨, πραγματοποιώντας μια ακόμη δράση σας καλούν στη θεατρική και μουσική παράσταση με τίτλο «ΘΡΑΥΣΜΑΤΑ», την Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022 στις 21:00 μ.μ, στον αύλειο χώρο των καπναποθηκών Παπαστράτου, στο Αγρίνιο.

- Η ηθοποιός Μαρία Μαυροματάκη, ως Φρόξη Καραμέλα, υπηρετεί υποδειγματικά την σκηνοθετική επιμέλεια της Λουκίας Πιστιόλα στην θεατρική μεταφορά της νουβέλας της Ελένης Πριοβόλου «Η Καραμέλα».

- Ο τραγουδιστής Γιάννης Πανουκλιάς με τους μουσικούς Κοσμά Παπακωστόπουλο (βιολί-κλαρίνο) και Πάνο Μήτσο (λαούτο), επαναπροσδιορίζουν με την ερμηνεία τους τραγούδια της ελληνικής παράδοσης που έχουν ως κοινό παρονομαστή τις πολλές και διαφορετικές μορφές κακοποίησης εναντίον των γυναικών, με την αφηγηματική καθοδήγηση της Λουκίας Πιστιόλα.

- Στην εκδήλωσή μας έχουμε την τιμή να φιλοξενήσουμε την Ελένη Κρεμαστιώτη, μητέρα της Ερατούς μας.

Η δράση θα ξεκινήσει μέσα στο καφέ Άλβεδον στην πλατεία Παναγοπούλου (Συντριβάνι) και στη συνέχεια θα μεταφερθεί στον αύλειο χώρο των καπναποθηκών Παπαστράτου.

“Οι ΠΑΡΟΥΣΕΣ δημιουργήθηκαν πριν από ένα χρόνο ως ανάγκη να ενώσουμε την φωνή μας με τις φωνές όλων των ανθρώπων ενάντια στην έμφυλη βία και στην ακραία μορφή της την Γυναικοκτονία. Πολλές φορές τρόποι που αγγίζουν πέρα από το μυαλό και τις αισθήσεις, βοηθούν να ενώσουμε τα θραύσματα της ζωής μας,” καταλήγει η ανακοίνωση.

Η Συντονιστική Επιτροπή

Πασιούλα Καρακώστα

Κατερίνα Κιτσάκη

Βανέσα Μιμμή