Το Συσκευαστήριο ¨Dimitra Fruits¨ επισκέφθηκε το ΔΙΕΚ Αγρινίου

Τρίτη 24 Μαΐου 2022

Επίσκεψη μαθητών και εκπαιδευτών του Δημόσιου ΙΕΚ Αγρινίου, παρουσία και του  Προέδρου της Κοινότητας Καλυβίων, Δημήτρη Αναστασίου, πραγματοποιήθηκε σήμερα στις εγκαταστάσεις του υπερσύγχρονου Συσκευαστηρίου Εσπεριδοειδών ¨Dimitra Fruits¨ των Αφών Κακαζιώτη, στα Καλύβια.

Πιο συγκεκριμένα, καθηγητές και μαθητές της ειδικότητας Στελεχών Επιχειρήσεων Τυποποίησης, Μεταποίησης και Εμπορίας Αγροτικών Προϊόντων του ΔΙΕΚ, ενημερώθηκαν για τον σύγχρονο εξοπλισμό και τον τρόπο λειτουργίας της επιχείρησης καθώς και την τυποποίηση των προϊόντων που θα πραγματοποιεί.

Ο Πρόεδρος Καλυβίων, Δημήτρης Αναστασίου ανέφερε: «Είχα την χαρά να επισκεφτώ την μονάδα Παραγωγής Τυποποίησης & Συσκευασίας Φρούτων και Λαχανικών, των αδερφών Αλέξη και Νικολάου Κακαζιώτη ¨Dimitra Fruits¨που εδρεύει στο χωριό μας. Μαζί με τον εκπαιδευτή Γεωπόνο του ΔΙΕΚ Αγρινίου και Προϊστάμενο του ΕΛΓΑ κ. Βασίλειο Φέζο και τους μαθητές του, είδαμε από κοντά τις εγκαταστάσεις και ενημερωθήκαμε για την λειτουργία τους. Ένα μεγάλο μπράβο στους αδελφούς Κακαζιώτη για το εγχείρημα τους και τους εύχομαι καλή επιτυχία. Ευελπιστώ να ακολουθήσουν και άλλοι το παράδειγμα τους».

Το Δημόσιο ΙΕΚ Αγρινίου έχει μια μακρά διαδρομή  στην κατάρτιση και εκπαίδευση ενηλίκων με σκοπό την επαγγελματική ειδίκευση, την επιστημονική αναζήτηση και την κοινωνική ολοκλήρωση των σπουδαστών και σπουδαστριών του. Το ΔΙΕΚ συμβάλλει στη Δια Βίου Μάθηση προσφέροντας δυνατότητες νέων εργασιακών αναζητήσεων και σε όσους ενήλικες επιθυμούν μετά το λύκειο να αποκτήσουν εφόδια και γνώσεις επαγγελματικής εξέλιξης.