Καθαρίστηκαν μπάζα που ¨έκλειναν¨ το δρόμο προς Γέφυρα Αχελώου

Σάββατο 14 Μαΐου 2022

Καθαρισμοί σε μεγάλο όγκο μπαζών, που κάποιος ή κάποιοι συμπολίτες μας άφησαν αυθαίρετα σε σημείο του δρόμου Καλυβίων - Γέφυρα Αχελώου (μύλος Χαραλαμπάκη), καθάρισε σήμερα το απόγευμα εκσκαφικό μηχάνημα του Δήμου Αγρινίου, κατόπιν σχετικής κινητοποίησης από την Κοινότητα Καλυβίων.

Να αναφέρουμε ότι, περιπολικό της αστυνομίας βρέθηκε στο σημείο για να διευκολυνθεί η κυκλοφορία οχημάτων, ενώ τοποθέτησε ειδική κορδέλα σήμανσης, για την αποφυγή ατυχημάτων.

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καλυβίων, Δημήτρης Αναστασίου, δήλωσε:

«Επαρχιακός δρόμος Καλύβια - γέφυρα Αχελώου, για άλλη μία φορά κάποιος συμπολίτης μας έδειξε τον ¨πολιτισμό¨ του, έριξε μπάζα σε επικίνδυνη στροφή, καταλαμβάνοντας το μισό οδόστρωμα… Αντιδράσαμε αμέσα, καθαρίζοντας τον δρόμο με την συνδρομή του δήμου Αγρινίου. Ευχαριστώ τον Αντιδήμαρχο Αγρινίου και πολιτικό Προϊστάμενο της Τεχνικής Υπηρεσίας, κ. Ευθύμιο Γρίβα, καθώς και τον χειριστή του μηχανήματος για την άμεση ανταπόκρισή τους».

Η απόρριψη μπαζών και οικοδομικών υλικών σε χώρους που δεν επιτρέπεται, είναι θα λέγαμε ένα συχνό φαινόμενο στην συγκεκριμένη περιοχή και παρά τις προσπάθειες καθαρισμού που επιχειρούνται κατά καιρούς, οι ¨εστίες¨ εμφανίζονται ξανά.