Τρεις Καλυβιώτες στο φιλικό παλαιμάχων Παναιτωλικού – Όμηρου Νεοχωρίου

Τετάρτη 11 Μαΐου 2022

Σε φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα που διεξήχθη την Κυριακή 8 Μαΐου στο Αγρίνιο, οι παλαίμαχοι παίκτες του Παναιτωλικού και του Ομήρου Νεοχωρίου, τίμησαν τον Διονύση Τσάμη και τον Λεωνίδα Κωστόπουλο, ενώ αγωνίστηκαν και τρεις Καλυβιώτες, οι Γεράσιμος Χ. Μπελεβώνης, Βαγγέλης Κοτρώτσος και Πάνος Καρύμπας.

Η αναμέτρηση έγινε στο γήπεδο Παναιτωλικού και θα λέγαμε ότι, όλοι ήταν εκεί για να τιμήσουν ¨ήθη και αξίες¨ του αθλητισμού, καθώς και τους: Διονύση Τσάμη, προπονητή του Ομήρου (1981-82) και Λεωνίδα Κωστόπουλο, προπονητή της ομάδας του Νεοχωρίου Μεσολογγίου (1985-86) δυο σπουδαίους ποδοσφαιριστές και προπονητές, δυο θαυμάσιους ανθρώπους, δυο μεγάλες ¨μορφές¨ του ποδοσφαίρου, του Παναιτωλικού και της Ελλάδος, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

Να σημειώσουμε ότι, οι τρεις Καλυβιώτες που συμμετείχαν στο φιλικό παιχνίδι, δηλ. ο Τεχνικός Διευθυντής του Παναιτωλικού, Μάκης Χ. Μπελεβώνης, ο έμπειρος προπονητής Βαγγέλης Κοτρώτσος και ο επίσης βετεράνος ποδοσφαιριστής, Πάνος Καρύμπας, έτρεξαν και ¨ίδρωσαν¨ με το παραπάνω φορώντας την κυανοκίτρινη φανέλα με τον Τίτορμο και τίμησαν εμπράκτως τους δυο ποδοσφαιρικούς παράγοντες.

Επίσης, οι προαναφερόμενοι Καλυβιώτες αποτελούν και ενεργά στελέχη των Παλαιμάχων του Παναιτωλικού, αφού πολύ συχνά αγωνίζονται σε φιλικά που διοργανώνονται σε πόλεις ανά την Ελλάδα.

Τέλος με ανακοίνωσή τους, οι Παλαίμαχοι Ομήρου Νεοχωρίου ευχαρίστησαν θερμά τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναιτωλικός κ. Φώτη Κωστούλα, τον Πρόεδρο της ΠΑΕ κ. Μάκη Μπελεβώνη καθώς και τους παλαίμαχους άσσους του Παναιτωλικού για την άψογη φιλοξενία.

Φωτογραφίες: Γιώργος Ντάϊκος