Ο ΠΑΟΚ Καλυβίων για τις εκλογές στην ΕΠΣΑ: Ουαί ημίν…. Υποκριταί»

Δευτέρα 2 Μαΐου 2022

Ανακοίνωση για τις διεργασίες που γίνονται εν όψει εκλογών στην ΕΠΣ Αιτωλ/νίας αλλά και την επιβίωση του τοπικού ποδοσφαίρου, εξέδωσε η Διοίκηση του ΠΑΟΚ Καλυβίων. Αναφέρει συγκεκριμένα:

Λαμβάνοντας τα μηνύματα των ημερών, τόσο σε θρησκευτικό, όσο και σε ποδοσφαιρικό επίπεδο, θα αδράξουμε την ευκαιρία να απευθύνουμε μια έκκληση στους διεκδικητές του Προεδρικού θώκου της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας.

Κύριοι, το πολύπαθο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο  υποφέρει καθημερινά  και θα πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει και να προσφέρει μια διέξοδο στην νεολαία μας, απομακρύνοντάς την από αλλότριες και καταστροφικές ενασχολήσεις . Οι παράγοντες που μοχθούν καθημερινά να κρατήσουν ζωντανό το τοπικό ποδόσφαιρο έχουν κουραστεί να σπαταλούν χρόνο και χρήμα χωρίς καμία βοήθεια από πουθενά. Αφήστε τους στην ησυχία τους και μην τους κάνετε υποχείρια στις δικές σας φιλοδοξίες. Μην μπαίνετε και χωρίζεται Συμβούλια ομάδων και χωριά ολόκληρα σε δύο ¨στρατόπεδα¨, για να πετύχετε τους στόχους σας.

Οι παράγοντες είναι εργάτες του ερασιτεχνικού αθλητισμού και με τις ενέργειές σας τους παρουσιάζεται ανάλογα με το ¨στρατόπεδο¨ στο οποίο αποφάσισαν να στηρίξουν, ως ανθρώπους που προσπαθούν να προσεταιριστούν οφέλη από την ενασχόληση τους αυτή, ενώ η πραγματικότητα είναι εκ διαμέτρου αντίθετη.

Αν αναρωτιέστε για τον τίτλο της ανακοίνωσης μας, απευθύνεται, ΝΑΙ σε εσάς, τους διεκδικητές του θώκου, γιατί αυτό είστε, ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ…

Δήθεν θέλετε να αναλάβετε την Διοίκηση της ΕΠΣΑ για να βοηθήσετε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο… ΨΕΜΑ…

Θέλετε να αναλάβετε για να πάρετε τον ένα ψήφο της ΕΠΣ στην Γ.Σ. της ΕΠΟ για λογαριασμό σας και να αποκομίσετε ποικίλα οφέλη από αυτόν... ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

Εμείς έχουμε ως στόχο να προτρέψουμε όλους  εσάς, να καθίσετε σε ένα τραπέζι, να βρείτε την ¨χρυσή τομή¨ να καταθέσετε ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο το οποίο θα εργαστεί για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και για τίποτα άλλο. Δεν αντέχουμε άλλη αντιπαράθεση για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντά σας. προσωπικά και συλλογικά.

Φίλοι μας είστε και οι μεν και οι δε. Γι’ αυτό βρείτε τα και μην μας φέρνετε σε δύσκολη θέση. Δεν θέλουμε να ξαναζήσουμε σκηνικά αλήστου εποχής, πολύ κοντινής. Στις προηγούμενες εκλογές αναφερόμαστε. Μην γράψετε άλλη μία ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΙΔΑ στο Αιτωλοακάρνανικο Ποδόσφαιρο.

Εμείς έχουμε να προτρέψουμε επίσης την πολιτεία και τα αρμόδια όργανα να αλλάξουν ριζικά τον τρόπο εκλογής της Διοίκησης της ΕΠΟ, διευρύνοντας το ελεγχόμενο εκλογικό σώμα και προσθέτοντας στο εκλογικό σώμα την ψήφο των σωματείων, όπως στα άλλα αθλήματα, σπάζοντας το ¨απόστημα¨ χειραγώγησης του εκλογικού σώματος, όπως ισχύει μέχρι σήμερα.

Ο θυμόσοφος λαός λέει «όταν μαλώνουν οι ελέφαντες, την πληρώνουν τα μυρμήγκια».

Αυτό ακριβώς φοβόμαστε ότι,  από σαράντα που είναι οι ομάδες σήμερα, στο επόμενο πρωτάθλημα μην μείνουν είκοσι.

Δεν μας ενδιαφέρουν τα ¨οφίτσια¨ και  ούτε άλλες προσωπικές φιλοδοξίες έχουμε, μακριά από εμάς το «ποτήριον τούτο».

ΚΥΡΙΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΥ ΘΩΚΟΥ:  

ΚΑΘΙΣΤΕ ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ, Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΟΡΓΑΝΑ…. 

ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Γ.Σ. ΤΗΣ ΕΠΟ

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΟΥΜΕ!!!   

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!

Ο Πρόεδρος του ΠΑΟΚ Καλυβίων,

Ιωάννης Γ. Αναστασίου (02-05-2022)