Στη Λίμνη Στράτου και φέτος τα Πρωταθλήματα Θαλασσίου Σκι - Wakeboard

Δευτέρα 11 Απριλίου 2022

Στο 1ο Συνέδριο Εθνικού Στρατηγικού Σχεδίου για τον Αθλητισμό που διεξήχθη στην Πάτρα από 8-10/04 συμμετείχαν εκπρόσωποι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλασσίου Σκι & Wakeboard, όπου λειτούργησε και ειδικό περίπτερο εκθεμάτων, ενώ να επισημάνουμε ότι, με το επίσημο "καλεντάρι" της ομοσπονδίας, το επόμενο διάστημα είναι προγραμματισμένο το 11ο Trichonian Wakeboard Cup στην Τριχωνίδα και ακολούθως οι Πανελλήνιοι αθλητικοί αγώνες στην λίμνη Στράτου, στο Αγρίνιο.

Στην Πάτρα τις εργασίες του συνεδρίου παρακολούθησαν η κα Χριστιάνα Μάμαλη, Πρόεδρος Ε.Ο.Θ. ΣΚΙ, ο κ. Γιάννης Γκάρτζος, επικεφαλής Τεχν. Επιτροπής Wakeboard, ενώ το αθλητικό περίπτερο επισκέφθηκαν ο Υφυπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος, Νεκτάριος Φαρμάκης, παράγοντες, αθλητές και αρκετός κόσμος.

Το Αγωνιστικό Πρόγραμμα 2022 της Ελληνικής Ομοσπονδίας Θαλασσίου Σκι θα διοργανώσει τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Θαλασσίου Σκι Ανδρών – Γυναικών, Νέων & Seniors, στο Προπονητικό Κέντρο Θαλασσίου Σκι στη Λίμνη Στράτου, στο Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας:

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2022 (ΑΓΡΙΝΙΟ)

ΜΑΙΟΣ

21-22/05 11ο TRICHONIAN WAKEBOARD CUP 2 STAR

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ WAKEBOARD ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

ΑΓΡΙΝΙΟ ΛΙΜΝΗ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ - Α.Σ. ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΤΡΙΤΩΝΑΣ

 

ΙΟΥΝΙΟΣ- ΙΟΥΛΙΟΣ

30/06 - 03/07 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ - ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2022

ΛΙΜΝΗ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ - Ε.Ο.Θ. ΣΚΙ

30/06 - 03/07 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ & 35+ 2022

ΛΙΜΝΗ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ - Ε.Ο.Θ. ΣΚΙ

3 ή 4/7 Αγώνας Νέων Αθλητών ηλικίας μέχρι 17 ετών χωρίς προηγούμενες συμμετοχές σε αγώνες E

ΛΙΜΝΗ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ - Ε.Ο.Θ. ΣΚΙ

 

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

15-16/10 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Wakeboard 2022 (3 STAR)

ΛΙΜΝΗ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ  - Ε.Ο.Θ. ΣΚΙ 

Το Εθνικό Κέντρο Θαλασσίου Σκι στη λίμνη Στράτου είναι η πιο πλήρης εγκατάσταση του Θαλασσίου Σκι που με τις ιδανικές "συνθήκες νερού" θεωρείται ένας από τους καλύτερους χώρους για προπόνηση και αγώνες.