Νίκη για τον ΠΑΟΚ Καλυβίων με 3-1, στο Ελαιόφυτο

Σάββατο 2 Απριλίου 2022

Με αντεπίθεση διαρκείας και με σημαντικές ευκαιρίες, ιδιαιτέρως στο β΄ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ Καλυβίων κατάφερε σήμερα το απόγευμα να πάρει την εκτός έδρας νίκη με τελικό αποτέλεσμα 1-3, απέναντι στην πολύ καλή ομάδα του ΑΟ Ελαιοφύτου.

Στον χωμάτινο αγωνιστικό χώρο οι παίκτες του ΠΑΟΚ ¨άργησαν¨ να μπουν δυναμικά στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να έχουν τον έλεγχο της μεσαίας γραμμής, όμως οι ευκαιρίες μπροστά στις εστίες και για τις δυο ομάδες ήταν λιγοστές,αν και σημειώθηκαν δυο τέρματα, ενώ δεν έλειψαν και κάποια νεύρα.

Στο β΄ μέρος οι Καλυβιώτες, με ηγέτη τον Π. Καρύμπα, εκμεταλλεύτηκαν αμυντικά λάθη και αδράνεια των γηπεδούχων και με δυο ακόμη γκολ, απέκτησαν ψυχολογικό πλεονέκτημα. Παρά την έντονη βροχόπτωση οι 22 αντίπαλοι ποδοσφαιριστές επέτειναν τις προσπάθειές τους, δημιούργησαν φάσεις και ευκαιρίες, όμως τελικά οι φιλοξενούμενοι με το σφύριγμα της λήξης, ήταν αυτοί που πήραν επάξια  τους βαθμούς της νίκης.

Φάσεις και γκολ

10΄ Ο Αθ. Τσιρογιάννης σούταρε με τον Σαμαρά να μπλοκάρει σταθερά.

17΄Ο Γ. Κοκοσούλας από το ύψος της περιοχής σούταρε όμως ο Σαμαράς έλεγχε την πορεία της μπάλας και μπλόκαρε.

23΄ ΓΚΟΛ: Ο Π. Καρύμπας από το κέντρο εκτέλεσε φάουλ βρίσκοντας στην επίθεση τον Χ. Κονδύλη, ο οποίος μέσα στην αντίπαλη περιοχή, πέτυχε με δυνατό σουτ το πρώτο γκολ για την ομάδα του.

25΄Πολύ καλή και έξυπνη ενέργεια του Π. Καρύμπα, τροφοδότησε τον Χ. Κονδύλη που σούταρε προς την εστία, όμως μπλόκαρε ο Δ. Κουτρομάνος.

27΄ ΓΚΟΛ: Ο Αθ. Τσιρογιάννης με πολύ καλή ενέργεια κατάφερε μέσα από την περιοχή να σουτάρει και να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, ισοφαρίζοντας πολύ γρήγορα για τους γηπεδούχους.

30΄Νέο σουτ από τον Αθ. Τσιρογιάννη, μπλόκαρε ο Σαμαράς.

35΄Ο Γ. Κοκοσούλας επεχείρησε εκ νέου σουτ προς την αντίπαλη εστία, ο Σαμαράς για μια ακόμη φορά δεν αιφνιδιάστηκε και μπλόκαρε.

42΄Καλή προσπάθεια και το σουτ από τον Αθ. Τσιρογιάννη, η μπάλα βγήκε άουτ.

44΄Σουτ από τον Γ. Κοκοσούλα, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων.

54΄ΓΚΟΛ: Η φάση ξεκίνησε από τη μεσαία γραμμή με τον Π. Καρύμπα να μεταβιβάζει προς τον Χ. Κονδύλη, ο οποίος πολύ ¨έξυπνα¨ τροφοδότησε τον Χ. Ζαχαράτο και ο τελευταίος μέσα από την περιοχή πλάσαρε τον τερματοφύλακα, πετυχαίνοντας το δεύτερο γκολ των Καλυβιωτών.

56΄Ο Π. Καρύμπας εκτέλεσε από αριστερά φάουλ με τη μπάλα να περνά ελάχιστα έξω από τη δεξιά κάθετη δοκό της εστίας.

58΄ Σημαντική φάση για τους γηπεδούχους με τον Αθ. Τσιρογιάννη, ο οποίος με αριστοτεχνικό τρόπο από δεξιά εκτέλεσε κόρνερ, αναγκάζοντας τον Σαμαρά να διώξει τη μπάλα από το γάμα της εστίας του, αποσοβώντας το γκολ.

60΄Κερδισμένο φάουλ για τους γηπεδούχους λίγο έξω από την περιοχή, ο Γ. Κοκοσούλας σούταρε με τη μπάλα να περνά ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

62΄ Γρήγορη αντεπίθεση για τους Καλυβιώτες με τον Π. Καρύμπα να μεταβιβάζει στον Χ. Κονδύλη, ο οποίος μόνος απέναντι από τον τερμοτοφύλακα, δεν κατάφερε να τον πλασάρει, χάνοντας μοναδική ευκαιρία.

63΄ ΓΚΟΛ: Πολύ καλή ενέργεια του νεαρού Κ. Αλεξόπουλου από τα δεξιά, ξεπέρασε δυο αμυντικούς και με παράλληλη σέντρα προς την εστία βρήκε αφύλακτο το Ν. Ρεπετσά, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε από πολύ κοντά να στείλει τη μπάλα στα δίκτυα των αντιπάλων.

65΄ Ο Δ.Ν. Αναστασίου σούταρε η μπάλα ελάχιστα έξω από την εστία.

67΄ Ο Π. Καρύμπας εκτέλεσε από δεξιά το κόρνερ, ο επερχόμενος Χ. Πατσαούρας πήρε την κεφαλιά, με τη μπάλα να περνά ελάχιστα δίπλα από την αριστερή κάθετη δοκό.

72΄ Ο Γ. Κοκοσούλας εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, με τον κεντρικό αμυντικό Γ. Ζαφείρη να παίρνει την κεφαλιά και τη μπάλα να περνά ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

77΄ Εκτέλεση φάουλ από τον Π. Καρύμπα, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας Κουτρομάνος.

82΄ Σουτ του Αθ. Τσιρογιάννη, μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα ο Σαμαράς.

Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι κ.κ. Κουτρομάνος, Ροδάτος και Καραπιπέρης.

ΑΟ Ελαιοφύτου (προπονητής Λ. Καρδάρας)

Δ. Κουτρομάνος, Θ. Μολώνης, Π. Καλύβας, Γ. Ζαφείρης, Κ. Πεταρούδας, Χ. Ζήσης, Χ. Μενελάου, Χ. Χασιώτης, Αθ. Τσιρογιάννης, Γ. Κοκοσούλας (80΄ Ι. Γερνάς) Ι. Παπαθανασόπουλος

ΠΑΟΚ Καλυβίων (προπονητής Ανδρέας Κονδύλης)

Π. Σαμαράς, Κ. Αλεξόπουλος, Ι. Τίττης, Χ. Πατσαούρας, Ν. Καρασάββας, Χ. Ζαχαράτος, Ν. Ρεπετσάς, Ι. Στρατόπουλος, Π. Καρύμπας, Χ. Κονδύλης, Δ. Ν. Αναστασίου ((75΄Φ. Πεσλής).

 

ΠΑΟΚ Καλυβίων 2022

 ΑΟ Ελαιοφύτου 2022