Ματαιώθηκε η αναμέτρηση Ολυμπιακού Αγρινίου - ΠΑΟΚ Καλυβίων

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022

Δεν πραγματοποιήθηκε η σημερινή αναμέτρηση μεταξύ Ολυμπιακού Αγρινίου και ΠΑΟΚ Καλυβίων, διότι όπως έγραψε στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής, η γηπεδούχος ομάδα δεν κατέβαλλε ως όφειλε την οικονομική αποζημίωση στους διαιτητές, ο αγώνας ματαιώνεται και έτσι η ¨τύχη¨ του θα κριθεί από την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΑ που θα συνεδριάσει εντός της εβδομάδας.

Οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων κατήλθαν κανονικά στο γήπεδο, και αρχικά ελέγχθηκαν τα δελτία υγείας των αθλητών, όπου όλα βρέθηκαν έγκυρα. Στη συνέχεια ο διαιτητής κ. Κουτρουμάνος έγραψε στο φύλλο αγώνα: «Οι καταστάσεις υγείας έχουν καλώς. Ο αγώνας ματαιώνεται λόγω μη είσπραξης των Εξόδων Διαιτησίας από την γηπεδούχο ομάδα ¨Ολυμπιακός Αγρινίου 2018¨ και από τον Πρόεδρο κ. Ζ. Χ. κατόπιν επανειλημμένης ζήτησης. Καμία άλλη παρατήρηση».

Οι παίκτες που επιλέχθηκαν για την αποστολή του ΠΑΟΚ Καλυβίων, ήταν οι εξής:

Π. Σαμαράς, Ν. Τσέπας, Ι. Τίττης, Επ. Καρασάββας, Χ. Πατσαούρας, Δ. Αναστασίου, Ν. Ρεπετσάς, Γ. Στρατόπουλος, Π. Καρύμπας, Χ. Κονδύλης, Γ. Λαθύρης, Αθ. Μπελεβώνης, Χ. Ζαχαράτος, Σ. Χετάϊ, Δ. Ν. Αναστασίου.