Δημοτικό Σχολείο Καλυβίων: Ευχαριστήρια επιστολή στον Δήμο Αγρινίου

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον δήμο Αγρινίου απέστειλε σήμερα η διεύθυνση του Δημοτικού Σχολείου Καλυβίων, προκειμένου να εκφράσει την ικανοποίηση εκπαιδευτικών και μαθητών για την πλήρη επισκευή και αποκατάσταση της στέγης του κτιρίου μετά τις έντονες βροχοπτώσεις που σημειώθηκαν τον περασμένο Οκτώβριο.

Η επιστολή (Αρ. Πρωτ.: 440/23/2/2022) αναφέρει συγκεκριμένα:

«Προς τον Δήμο Αγρινίου

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Δημοτικού Σχολείου Καλυβίων εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στον Δήμο Αγρινίου για την πρόθυμη και αποτελεσματική ανταπόκρισή του στην αποκατάσταση του προβλήματος της στέγης του σχολείου.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον Δήμαρχο Αγρινίου κ. Παπαναστασίου Γεώργιο για το ενδιαφέρον και την μέριμνα για αντικατάσταση της στέγης με ποιοτικά υλικά και εργασία και σε χρονικό διάστημα που δεν παρεμπόδισε τη λειτουργία του σχολείου.

Ευελπιστούμε στη συνεχή στήριξη του σχολείου και του έργου μας για το καλό των μαθητών μας και όλης της εκπαιδευτικής κοινότητας του τόπου μας.

Η Διευθύντρια

Φέσσα Παρασκευή»

Να επισημάνουμε ότι, η επιστολή έχει ως αποδέκτες τους:

Τον Δήμαρχο Γ. Παπαναστασίου, τον Αντιδήμαρχο Μ. Σκορδόπουλο, τον Αντιδήμαρχο Χρ.Ζαρκαβέλη, τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Αγρινίου, τον Πρόεδρο της Κοινότητας Καλυβίων Δημ. Αναστασίου, ενώ κοινοποιείται και στον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου.