Η Αερολέσχη Αγρινίου έκοψε την βασιλόπιτα για το 2022

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20/2 η καθιερωμένη κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2022 από την Αερολέσχη Αγρινίου, στον χώρο του παλαιού πολιτικού αεροδρομίου Αγρινίου, όπου βρίσκετε η έδρα και οι εγκαταστάσεις της.

Παρόλο που ο καιρός δεν ήταν και ο καλύτερος για έξοδο, πολύς κόσμος παρευρέθηκε στην εκδήλωση και πολλές πτήσεις πραγματοποιήθηκαν από μέλη της Αερολέσχης.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αερολέσχης Αγρινίου, λόγω μη επιτεύξεως απαρτίας στην 1η πρόσκληση της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης για το 2022  την Τετάρτη 16/2 συγκαλεί εκ νέου για 2η και τελική φορά σε Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, σύμφωνα με το καταστατικό, όλα τα τακτικά μέλη της Αερολέσχης Αγρινίου στα γραφεία της, στις 23 Φεβρουαρίου 2022, ημέρα Τετάρτη και ώρα 5 μ.μ.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1. Έκθεση πεπραγμένων 2021.

2. Έκθεση οικονομικού απολογισμού 2021.

3. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής.

4. Απαλλαγή Δ.Σ. από κάθε Διοικητική και Διαχειριστική ευθύνη.

5. Έγκριση του προγράμματος δράσης και προϋπολογισμού του 2022.

 Μετά το τέλος της συνέλευσης θα ακολουθήσει συζήτηση με παρατηρήσεις και προτάσεις για βελτίωση της πορείας της Αερολέσχης Αγρινίου.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                      

Κων/νος Γρίβας                   

Ο Γεν.Γραμματέας

Κων/νος Μακρής

 

 

Φωτογραφία Βίκυ Σταυροπούλου

Είναι πολύ όμορφα να βλέπεις τις ομορφιές αυτές από ψηλά, την Τεχνητή λίμνη και την γέφυρα Στράτου!!!

Καλές πτήσεις στην Αερολέσχη Αγρινίου και φέτος!!!

 

Φωτογραφία Βίκυ Σταυροπούλου

Το αρχαίο Θέατρο της Στράτου χρονολογείται στο τέλος του 4ου αιώνα π.Χ. και είναι το μεγαλύτερο σε χωρητικότητα του Νομού Αιτωλοακαρνανίας (περίπου 7.000 θεατές). Βρίσκεται στο ανατολικό τμήμα της αρχαίας πόλης Στράτου (άλλοτε πρωτεύουσα των Ακαρνάνων) και έχει θέα τον ποταμό Αχελώο και την κοιλάδα του.