Περιφέρεια: Συνάντηση Μαρίας Σαλμά με τον Πρόεδρο Καλυβίων, Δημ. Αναστασίου

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022 

Συνάντηση σε εποικοδομητικό πλαίσιο πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ της Αντιπεριφερειάρχου Π.Ε. Αιτωλ/νίας, Μαρίας Σαλμά και του Προέδρου της Κοινότητας Καλυβίων Αγρινίου, Δημήτρη Αναστασίου στο κτίριο του Διοικητηρίου, στο Μεσολόγγι.  

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που έγινε σε θετικό κλίμα, συζητήθηκαν τρέχοντα θέματα που αφορούν την Κοινότητα Καλυβίων, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το επόμενο διάστημα, θα υπάρξουν μέσω της Πολιτικής Προστασίας, παρεμβάσεις διανοίξεων και καθαρισμών στο αποστραγγιστικό-αρδευτικό δίκτυο του χωριού μας, καθώς και στο χωμάτινο κανάλι παραπλεύρως της επαρχιακής οδού Καλυβίων-Αγρινίου.

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καλυβίων ανέφερε σχετικά: «Επίσκεψη στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για μια ακόμη φορά, ψάχνοντας λύσεις σε χρόνια προβλήματα, ευτυχώς υπάρχουν άνθρωποι που ακούνε και προσπαθούν να δώσουν λύσεις. Μαζί με την Αντιπεριφερειάρχη κα Μαρία Σαλμά συζητήσαμε μερικά από αυτά με σκοπό να δώσουμε λύση όσο το δυνατόν γρηγορότερα γίνεται για το καλό του τόπου μας και των συγχωριανών μας».