Χρυσό για την Αναστασία Βλάχου –Τριανταφυλλάκη, στο Κύπελλο Ταεκβοντό

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022

Το Χρυσό μετάλλιο στους αγώνες του Πανελληνίου Κυπέλλου Ταεκβοντό, της Χαλκίδας κατέκτησε για δεύτερη συνεχή χρονιά, στην κατηγορία +59 κιλών Κορασίδων και μετά από εξαιρετικές εμφανίσεις, η αθλήτρια Αναστασία Βλάχου –Τριανταφυλλάκη, η οποία μετείχε με την ομάδα ΑΣ Θησέας Αγρινίου.

Οι αγώνες Ταεκβοντό του Κύπελλου Πανελλήνιας Συμμετοχής Ανδρών – Γυναικών – Εφήβων – Νεανίδων, Παίδων – Κορασίδων με την επωνυμία «Γιώργος Βόλαρης» διεξάγεται στο Αθλητικό Κέντρο Κανήθου, Χαλκίδας, από 28 έως 30 Ιανουαρίου 2022.

Ο προπονητής του ΑΣ Θησέας Αγρινίου, Νίκος Κακαρέλης ανέφερε τα εξής:

Πρώτη μέρα του πανελληνίου Κυπέλλου και ο Σύλλογος μας συμμετείχε με 6 αθλητές όπου κατέκτησε 3 μετάλλια. 2 Χρύσα και 1 χάλκινο.

Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η αθλήτρια μας Αναστασία Βλάχου –Τριανταφυλλάκη, για δεύτερη συνεχή χρονιά στην κατηγορία +59 κιλών Κορασίδων.

Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η αθλήτρια μας Καμπέρη Ελένη στην κατηγορία-68 κιλά Νεανίδων με πολύ καλή εμφάνιση.

Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο αθλητής μας Καζάκος Γεώργιος  στην κατηγορία  -49 κιλά παίδων στην πρώτη του συμμετοχή σε πανελλήνιο και μικρότερος ηλικιακά.

5η θέση κατέκτησε η αθλήτρια μας Γεωργίτση Σπυριδούλα μετά από 2 αγώνες αν και με μεγάλη απουσία λόγω τραυματισμού.

Εξαιρετικές εμφανίσεις και για τους αθλητές μας Βασιλείου Μαργαρίτα όπου έχασε στα τελευταία δευτερόλεπτα και για τον μικρό μας  Γεωργίτση Αριστοτέλη, όπου έκανε πολύ καλή εμφάνιση.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας και ένα ευχαριστώ στους γονείς για την εμπιστοσύνη τους. 

Καλή επιτυχία στους αθλητές μας που αγωνίζονται στο κύπελλο.»