Ο Ανδρέας Φούκας με τον Μουσικό Όμιλο Μεσολογγίου, στον Πύργο

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

Με επιτυχία έγινε χθες Κυριακή 19/12 στον Πύργο Ηλείας, η εκδήλωση για τους υπαλλήλους της Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, με την παρουσίαση του κονσέρτου της “Κυριακής των Χριστουγέννων” από τον Μουσικό Όμιλο Μεσολογγίου «Ιωσήφ Ρωγών» με σολίστ τον συμπατριώτη μας Ανδρέα Π. Φούκα και την Μαρίνα Δουλιώτη.

Η εκδήλωση έγινε στο αμφιθέατρο του διοικητηρίου στον Πύργο με διοργανωτές την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας, με τον Μουσικό Όμιλο “Ιωσήφ Ρωγών” να παρουσιάζει τη μουσική παράσταση “Κυριακή των Χριστουγέννων” κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα και τον θαυμασμό για την απόδοση. 

Ο Ανδρέας Φούκας μας ανέφερε: «Μια ξεχωριστή βραδιά χθες, μια ιδιαίτερη συναυλία στο συνεδριακό κέντρο της περιφέρειας στον Πύργο Ηλείας όπου είχα την χαρά να ερμηνεύσω κλασσικά αλλά και σύγχρονα έργα μεγάλων συνθετών με τον Μουσικό Όμιλο Μεσολογγίου "Ιωσήφ Ρωγών" υπό την διεύθυνση του μαέστρου Δημήτρη Μανωλάτου».

Τα συγχαρητήριά τους στα μέλη της μπάντας  «Ιωσήφ Ρωγών» έδωσαν μεταξύ άλλων, οι Ολυμπιονίκες, Πηγή Δεβετζή και Ιωάννης Μελισσανίδης.

Η σχετική ανακοίνωση του ομίλου αναφέρει:

«Ο Μουσικός Όμιλος Ι.Π. Μεσολογγίου «Ιωσήφ Ρωγών» ταξιδεύοντας τη Κυριακή των Χριστουγέννων στη Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας ΠΔΕ άνοιξε καινούργιους δρόμους γνωριμιών και συνεργασιών. Η Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας καλοδέχτηκε τον Μουσικό Όμιλο και του έδωσε την ευκαιρία να δείξει τη δουλειά του και εκτός των τειχών της πόλης. Παρά τους δύσκολους καιρούς που ζούμε ο Ιωσήφ Ρωγών προσφέρει έμπειρες στους μουσικούς του και ανοίγει νέες διαδρομές. Να ευχαριστήσουμε πολύ τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού & Τουρισμού, κ. Νικόλαο Κοροβέση για την πρόσκληση και την στήριξη του».