Οι "Ταγκαλαίοι" έκαναν τη διαφορά, κερδίζοντας... 10.000 ευρώ!

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021

Στο γνωστό τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 «5Χ5» που προβλήθηκε απόψε, συμμετείχε ο Γιώργος Τάγκαλος-Ψιλογιαννόπουλος και η παρέα του, καταφέρνοντας να κερδίσουν 10 χιλιάδες ευρώ!

Ο Γιώργος με καταγωγή από τα Καλύβια και οι… υπόλοιποι «Ταγκαλαίοι» που ήταν οι φίλοι του, Νίκη, Λεωνίδας, Φοίβος και Βασίλης, αντιμετώπισαν τις αντίπαλες ομάδες, με παρουσιαστή του παιχνιδιού τον μοναδικό Μάρκο Σεφερλή και βρήκαν τις δημοφιλέστερες απαντήσεις, σε καθημερινές απλές ερωτήσεις, συγκεντρώνοντας τελικά τους περισσότερους πόντους… Έτσι πέρασαν στον τελικό γύρο, όπου κέρδισαν αρχικά 5.000 ευρώ. Στο επόμενο επεισόδιο που θα προβληθεί, οι «Ταγκαλαίοι» σαν νικήτρια ομάδα στάθηκαν ακόμη πιο τυχεροί και κέρδισαν τα 10.000 ευρώ, ποσό θα λέγαμε όχι ευκαταφρόνητο!

Όπως μας είπε ο Γιώργος Τάγκαλος-Ψιλογιαννόπουλος, «… Με τα παιδιά είμαστε φίλοι και επιλέξαμε το επώνυμο της οικογένειά μου για να λάβουμε μέρος στο παιχνίδι…. Τα τηλεοπτικά επεισόδια που συμμετείχαμε γυρίστηκαν μετά το Πάσχα, δηλ. μερικούς μήνες πριν, ήταν πραγματικά τέλεια εμπειρία, πολύ κεφάτο και γενικά πολύ ¨έξυπνο¨ παιχνίδι».

Εμείς πάντως τους ευχόμαστε πάντα επιτυχίες και να χαρούν το χρηματικό έπαθλο που κέρδισαν!