ΓΕΑ: Το Σάββατο 18/12, ο Διαγωνισμός Μουσικής Δημιουργίας

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021

Ο Διαγωνισμός Μουσικής Δημιουργίας, που διοργανώνει η Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου, έχει περάσει στην τελική του φάση και οι συμμετέχοντες θα παρουσιαστούν στην σκηνή του Παπαστρατείου Μεγάρου, το προσεχές Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021 στις 8:00 μ.μ.

Η Καλλιτεχνική Επιτροπή έχει επιλέξει τις δώδεκα μουσικές δημιουργίες, που Τα μουσικά σχήματα, που θα παρουσιαστούν την βραδιά του μεγάλου τελικού, έχουν αρχίσει τις πρόβες και προετοιμάζονται για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο Θέμης Γεωργαντάς, και θα γίνει με την παρουσία κοινού.

Η εκδήλωση γίνεται με την στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, του Δήμου Αγρινίου και της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Ελλάδας.

Να υπενθυμίσουμε ότι, για την Τελική Φάση του Διαγωνισμού, προκρίθηκαν οι παρακάτω, με αλφαβητική σειρά, συμμετοχές:

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΒΑΖΟΥΡΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΓΕΡΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ,ΓΚΟΥΤΣΕΛΗΣ ΧΡΙΣΤOΦΟΡΟΣ-ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΘΕΤΑΚΗ ΦΡΥΝΗ, ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΛΥΚΕΡΙΑ, ΚΩΣΤΙΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ, ΜΠΑΡΔΑΚΗΣ ΣΙΜΩΝ, ΜΠΕΚΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΣΤΟΥΜΠΟΥ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ, ΣΥΛΦΙΔΕΣ, ΤΣΟΥΝΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ.

- Οι θεατές θα προσέλθουν σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα για την αποφυγή της μετάδοσης του κορονοϊού. Γενική είσοδος 10 ευρώ.