Χρυσό στο Τάε Κβο Ντο, για την Αναστασία Βλάχου- Τριανταφυλλάκη

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021

Με το χρυσό μετάλλιο στις αποσκευές της επέστρεψε στο Αγρίνιο η νεαρή αθλήτρια Αναστασία Βλάχου- Τριανταφυλλάκη η οποία κατέκτησε την 1η θέση στους αγώνες Τάε Κβο Ντο για το Κύπελλο Ελλάδος, αγωνιζόμενη με τα χρώματα του συλλόγου Α.Σ. Θησέας Αιτ/νίας!

Οι αγώνες του 1ου Πανελληνίου Κύπελλου «Κωνσταντίνος Θωμαΐδης» διεξήχθησαν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες από πολλά σωματεία που ¨καλλιεργούν¨ το άθλημα του Τάε Κβο Ντο.

Η Αναστασία Βλάχου- Τριανταφυλλάκη, αγωνίστηκε το περασμένο Σάββατο (4/12) και μετά από 4 αγώνες όπου πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, κατέκτησε στην κατηγορία +59 κιλά Κορασίδων την πρωτιά, κάνοντας περήφανους τους γονείς της Θωμά και Νίκη Τριανταφυλλάκη!

Ο προπονητή της κ. Νίκος Κακαρέλης, ανέφερε συγκεκριμένα: «100% επιτυχία και σήμερα για τον σύλλογο! Πολλά συγχαρητήρια στην Αναστασία για την προσπάθειά της! Επίσης πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας για την προσπάθειά τους! Ο Σύλλογός μας Α.Σ. Θησέας Αιτ/νίας, ήταν ακόμα μια φορά ο κορυφαίος σύλλογος της πόλης του Αγρινίου!!!

Τελικός απολογισμός  με 8 αθλητές :

1η θέση - χρυσά μετάλλια: Βλάχου- Τριανταφυλλάκη Αναστασία, Καμπέρη  Παναγιώτα, Κουμούδη Ιφιγένεια, Κακαρούνας Παναγιώτης

2η θέση: Δημητρακόπουλος Αθανάσιος

Χάλκινο μετάλλιο: Σταμάτη Παρασκευή

Συγχαρητήρια σε όλους!!!

ΑΣ ΘΗΣΈΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ