Ο Ανδρέας Δρακόπουλος δεν συνεχίζει στο «The Voice»

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

Μετά από μια καταπληκτική ερμηνεία στα χθεσινά battles της τηλεοπτικής εκπομπής «The Voice» ο τραγουδιστής Ανδρέας Δρακόπουλος, δεν κατάφερε να πάρει το ¨εισιτήριο¨ της επόμενης φάσης, αφού η τελική απόφαση του coach Κωνσταντίνου Αργυρού, ήταν διαφορετική.

Στο γνωστό σόου που μεταδίδει ο ΣΚΑΪ, ο συμπατριώτης μας Ανδρέας Δρακόπουλος ανέβηκε στη σκηνή με τον συμπαίκτη του Γιώργο Βέρρο και οι δυο διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να ερμηνεύσουν το τραγούδι «Άπονη καρδιά» σε στίχους και μουσική του Φοίβου. Ήταν μια πολύ καλή σκηνική αναμέτρηση, όμως στο τέλος η ¨ζυγαριά¨ έγειρε υπέρ του Γιώργου Βέρρου.

Ο Ανδρέας Δρακόπουλος, έγραψε σχετικά: «Το έζησα, το χάρηκα τραγουδήσαμε παρέα και αυτό το μαγικό ταξίδι τελείωσε!!!! (φυσικά και όχι)

Ευχαριστώ πολύ τον Κωνσταντίνο Αργυρό για τις συμβουλές και την χαρά να δουλέψουμε έστω και έτσι μαζί, όλη την ομάδα της παραγωγής, αλλά και όλους εσάς που ήσασταν και σε αυτό δίπλα μου!

Οι κύκλοι είναι για να κλείνουν και θυμηθείτε, οι καλύτεροι ανοίγουν τώρα…  Ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σας και τα μηνύματά σας!»

Για τον Ανδρέα Δρακόπουλο η συμμετοχή του στο φετινό «Voice» ήταν μια πολύ χρήσιμη και δυνατή εμπειρία, ο ίδιος όμως συνεχίζει την επαγγελματική και καλλιτεχνική του πορεία, αφού αυτή την περίοδο εμφανίζεται στην μουσική σκηνή «Prova Live» στα Γιάννενα, όπου δημιουργείται το αδιαχώρητο, χαρίζοντας στο πολυπληθές κοινό αξέχαστες μουσικές βραδιές!

Δείτε το video από την χθεσινή εμφάνιση του Ανδρέα Δρακόπουλου στο Voice of Greece:

https://www.youtube.com/watch?v=3KDHcheqGlQ

 

 

Ο Ανδρέας Δρακόπουλος  στο «Prova Live» στα Γιάννενα