Στιγμιότυπα από τον 3ο αγώνα Dragster Αυτοκινήτων, στο Αγρίνιο

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021

Οι εγκαταστάσεις του Στρατιωτικού Αεροδρομίου Αγρινίου, κοντά στον Πλάτανο Καλυβίων, αποτελούν τα τελευταία 3-4 χρόνια ένα σημείο όπου προσελκύει τον ενδιαφέρον των φίλων του αγωνιστικού αυτοκινήτου και της μοτοσυκλέτας, αφού εκεί στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα, πραγματοποιούνται αρκετά συχνά αγώνες Dragster που προσμετρούν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Οι πύλες του Agrinio Raceway, όπως ονομάζεται πλέον ο αγωνιστικός αεροδιάδρομος (πίστα) άνοιξαν για μια ακόμη φορά το προηγούμενο σαββατοκύριακο 6 & 7 Νοεμβρίου, για αθλητές και κοινό, στα πλαίσια του 3ου αγώνα Dragster Αυτοκινήτων.

Θα υπογραμμίζαμε ότι, κόποι και προσπάθειες ετών από τους διοργανωτές, αναβάθμισαν σημαντικά την πίστα του Αγρινίου με μοναδικό στόχο ένα καλύτερο μηχανοκίνητο αύριο. Έτσι το Agrinio Raceway διαμορφώθηκε σε καθαρόαιμη πίστα Dragster στην Ελλάδα, υιοθετώντας παράλληλα και τους κανονισμούς ασφαλείας της FIA και FIM 2021. Η πίστα υπάγεται στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και απέχει ελάχιστα χιλιόμετρα από το Αγρίνιο.

Να αναφέρουμε επίσης ότι στην πίστα του Agrinio Raceway αναμένεται να διεξαχθεί στις 3-4-5/12 ο 4ος Πρωταθληματικός Αγώνας Dragster Αυτοκινήτων, υπό την αιγίδα της ΟΜΑΕ.

Δείτε φωτογραφίες από τον πρόσφατο 3ο  Πρωταθληματικό Αγώνα Dragster Auto:

 

Περισσότερες φωτογραφίες εδώ:

https://www.facebook.com/agrinioraceway