Νικηφόρα πρεμιέρα για τον ΠΑΟΚ Καλυβίων

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

Με νίκη εκτός έδρας ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ο ΠΑΟΚ Καλυβίων για το πρωτάθλημα της Γ΄ Τοπικής Κατηγορίας της ΕΠΣΑ, κερδίζοντας με 1-3 τον Αχελώο Νεοχωρίου!

Οι Καλυβιώτες κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τους γηπεδούχους πετυχαίνοντας αρχικά ένα γρήγορο γκολ, ενώ κατά τη διάρκεια του αγώνα είχαν ακόμη κάποιες ευκαιρίες που δεν τις αξιοποίησαν και τελικά με ¨πρωταγωνιστή¨ το νεαρό Χρήστο Κονδύλη που πέτυχε χατ τρικ, πήραν τους βαθμούς της νίκης.

Φάσεις και γκολ:  

9΄λεπτό: Ο Γιώργος Λαθύρης από αριστερά κτύπησε φάουλ, ο Χρ. Κονδύλης μέσα στην περιοχή κοντά στο πρώτο δοκάρι πρόλαβε και ¨τσίμπησε¨την μπάλα προλαβαίνοντας και την έξοδο του τερματοφύλακα, κάνοντας το 0-1.

30΄λεπτό: Ο Γιάννης Στρατόπουλος έφυγε ταχύτατα στην ¨πλάτη¨ της αντίπαλης άμυνας, προλαβαίνοντας την έξοδο του τερματοφύλακα Ρόμπολα, ο οποίος τον ανέτρεψε, αναγκάζοντας τον διαιτητή να σφυρίξει πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Χρ. Κονδύλης ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα της εστίας του πετυχαίνοντας του 0-2.

60΄λεπτό: Ο Χ. Κονδύλης εκμεταλλευόμενος λάθος των αντίπαλων αμυντικών, από το ύψος της περιοχής με ωραίο σουτ πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα του Ρόμπολα.

75΄ λεπτό: Αποβολή με κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη) του παίκτη των γηπεδούχων Ε. Σερακιώτη, για διαμαρτυρία στον διαιτητή.

80΄λεπτό: Ο Αχελώος μείωσε με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ του Χ. Τσιρώνη, που αιφνιδίασε τον τερματοφύλακα Σαμαρά.

85΄ λεπτό: Οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι το οποίο απέκρουσε ο Σαμαράς.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι κ.κ. Κακατσίδης, Μπουκουβάλας και Καζανάς.

Αχελώος Νεοχωρίου

Ρόμπολας, Δ. Κατσούλας, Δ. Σάρρας (65΄Ν. Καραμήτσος), Ε. Κότσαλος, Ε. Σερακιώτης, Γ. Διονάτος, Κ. Λιάτσος, Υ. Μάρρα, Γ. Πλακίδας, Α. Ζωγράφος, Χ. Τσιρώνης.

ΠΑΟΚ Καλυβίων

Π. Σαμαράς, Κ. Αλεξόπουλος, Αθ. Μπελεβώνης, Χ. Πατσαούρας, Ν. Τσέπας, Χ. Ζαχαράτος, Ν. Ρεπετσάς, Χ. Κονδύλης, Γ. Στρατόπουλος, Γ. Λαθύρης, Γ. Αναστασίου, Δ. Μιχαλόπουλος.  

Αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής:

Κεραυνός Γαβαλούς – ΑΟ Σκουτεράς 0-1

Ολυμπιακός Αγρινίου 2018 – Θύελλα Παραβόλας 0-4

Αχελώος Νεοχωρίου – ΠΑΟΚ Καλυβίων 1-3

ΑΡΩΜΑ Βαρετάδας – ΑΟ Ελαιοφύτου 4-0 (23/10) 

Ρεπό: Αναγέννηση Θέρμου

(Φωτογραφία αρχείου)