Ο Αγιασμός στο Γυμνάσιο Καλυβίων (φωτο)

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

Στον προαύλιο χώρο, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Γυμνάσιο Καλυβίων ο Αγιασμός για το νέο σχολικό έτος, παρουσία εκπαιδευτικών, μαθητών και γονέων, με πιστή τήρηση απ΄ όλους των μέτρων λόγω covid-19.

Τον αγιασμό τέλεσε ο πατήρ Θεοδόσιος Αθανασόπουλος, ο οποίος ευχήθηκε καλή επιτυχία στους εκπαιδευτικούς στο παιδαγωγικό και πνευματικό τους έργο, ενώ στους μαθητές ευχήθηκε αντίστοιχα καλές σχολικές επιδόσεις. Διάβασε επίσης την εγκύκλιο του Μητροπολίτη Αιτωλίας & Ακαρνανίας, κ. Κοσμά.

Ο Γυμνασιάρχης κ. Ευστάθιος Πίτσας, ευχήθηκε καλή πρόοδο και καλή σχολική χρονιά, με υγεία, ενώ ανέφερε ότι, το Γυμνάσιο θα λειτουργεί κανονικά όλες τις μέρες και για όλες τις τάξεις.

Ευχές για καλή και δημιουργική εκπαιδευτική χρονιά, απεύθυνε και ο Αντιδήμαρχος Αγρινίου κ. Σπύρος Φλώρος, που εκπροσώπησε τον δήμο Αγρινίου στην τελετή.

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καλυβίων, Δημήτρης Αναστασίου, επίσης, ευχήθηκε σε όλους καλή σχολική χρονιά και τόνισε ότι η Κοινότητα Καλυβίων θα είναι συμπαραστάτης και αρωγός στο έργο του σχολείου.

Μετά τη λήξη της τελετής του αγιασμού διανεμήθηκαν στους μαθητές, τα βιβλία της φετινής χρονιάς.