Εποικοδομητικές συναντήσεις του Προέδρου, Δημ. Αναστασίου  

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021

Ο προγραμματισμός παρεμβάσεων και έργων βελτίωσης της καθημερινότητας στο χωριό μας, ήταν το αντικείμενο των συναντήσεων που πραγματοποίησε σήμερα ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καλυβίων, Δημήτρης Αναστασίου, με τον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών & Έργων, Θανάση Μαυρομάτη και με τον Αντιδήμαρχο των Τεχνικών Υπηρεσιών δήμου Αγρινίου, Μίμη Σκορδόπουλο.

Συγκεκριμένα, στο κτίριο της Περιφέρειας στο Μεσολόγγι, ο κ. Αναστασίου συζήτησε με τον κ. Μαυρομάτη για την ένταξη της Κοινότητας Καλυβίων στο πρόγραμμα που αφορά τεχνικές παρεμβάσεις επί της κεντρικής οδού Αγρινίου-Καλυβίων, στο ύψος περίπου του δημοτικού σχολείου και οι οποίες αναμένεται να βελτιώσουν την εικόνα μιας εκ των εισόδων του χωριού μας.

Επίσης, συζητήθηκε ο προγραμματισμός ασφαλτοστρώσεων στο εσωτερικό οδικό δίκτυο αλλά και βελτιώσεις επικίνδυνων σημείων ή στροφών, όπως για παράδειγμα στον δρόμο που οδηγεί από Καλύβια προς τον οικισμό Αγ. Γεωργίου.

Στη συνάντηση που έγινε νωρίτερα στο Κοινοτικό Κατάστημα Καλυβίων, ο κ. Αναστασίου συζήτησε με τον κ. Σκορδόπουλο, για την προτεραιότητα που πρέπει να δοθεί ώστε να γίνουν εργασίες βαψίματος στις εξωτερικές επιφάνειες του κοινοτικού κτιρίου, επίσης το επόμενο διάστημα να υπάρξει συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες για την χωροθέτηση και την δημιουργία νέας Παιδικής Χαράς, ενώ τέλος έγιναν αναφορές σε θέματα που άπτονται της καθημερινότητας.