Πασχαλιάτικες ζωγραφιές από μια μικρή μαθήτρια

Τρίτη 4 Μαΐου 2021

Αξιοποιώντας την ζωγραφική η 11χρονη  Νεκταρία-Παρασκευή Ντόσκα, με καταγωγή από τον Άγιο Γεώργιο Καλυβίων, προσπαθεί να δώσει λίγη χαρά σε συνανθρώπους μας και ιδιαιτέρως σε οικογένειες με μικρά παιδιά, που έχουν ανάγκη όχι μόνο οικονομικής στήριξης, αλλά και από έμπρακτες πράξεις αλληλεγγύης και αγάπης.

Η Νεκταρία αποτελεί παράδειγμα για όλους αφού με δική της πρωτοβουλία, φτιάχνει όμορφες ζωγραφιές, τις οποίες διαθέτει σε φίλους με μικρό οικονομικό αντίτιμο με σκοπό αγοράζοντας αναγκαία είδη τροφίμων ή παιχνίδια να βοηθάει παιδάκια που έχουν ανάγκη!

Το φιλανθρωπικό της έργο συνεχίστηκε και τις μέρες του Πάσχα, όπου κατάφερε να δώσει χαρά σε ένα μικρό παιδάκι: Σε μήνυμά της έγραφε: «Έφθασαν οι άγιες μέρες του Πάσχα! Αυτές τις μέρες πρέπει να δίνουμε χαρά κι αγάπη! Εσείς δίνεται χαρά σε εμένα και εγώ αγάπη στα άτομα που  βοηθάω! Πάμε να κάνουμε έναν μικρό μου φίλο χαρούμενο τον μικρό Άγγελο! Σας ευχαριστώ πολύ όλους για όλα! Υγεία αγάπη χαρά εύχομαι! Καλό Πάσχα! Καλή Ανάσταση! Νεκταρία!!!»

Η ταλαντούχα Νεκταρία, παρά την μικρή της ηλικία, δείχνει έμπρακτα ότι είναι αρκετά ευαισθητοποιημένη σε κοινωνικά θέματα και συνεχίζει, με την υποστήριξη των γονιών της αλλά και πολλών συγχωριανών και φίλων, να βοηθάει με τις καταπληκτικές ζωγραφιές της όσους έχουν ανάγκη…

 

Και μια ζωγραφιά αφιερωμένη στο KALYVIA.GR: «Κύριε Γιώργο, ένα μικρό δώρο από μένα με μεγάλη αγάπη!!Ευχαριστώ πολύ για την δημοσίευση σας!!Χρόνια πολλά!! Νεκταρία»