Πτυχίο στα Χρηματοικονομικά για τον συμπατριώτη μας Θανάση Σουσούρη!

Τρίτη 20 Απριλίου 2021

Με μεγάλη υπερηφάνεια γέμισε τους γονείς του ο συμπατριώτης μας Θανάσης Σουσούρης, που έλκει την καταγωγή του από τα Καλύβια και ο οποίος πήρε πρόσφατα το πτυχίο του στα Χρηματοικονομικά & Λογιστική, από το Πανεπιστήμιο Δυτ. Αττικής!

Ο Θανάσης Σουσούρης από το Νέο Ηράκλειο Αττικής, αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του επιτυχώς, συμμετείχε χθες στην ειδική διαδικτυακή εκδήλωση καθομολόγησής του (ορκωμοσία) ως πτυχιούχου και νέου επιστήμονα, που διοργανώθηκε για τους τελειόφοιτους του τμήματός του. Παράλληλα ο Θανάσης τον περασμένο Νοέμβριο εκπλήρωσε και την στρατιωτική του θητεία.

Είναι ο μικρότερος γιος του Δημήτρη Σουσούρη και της συγχωριανής μας Δήμητρας Β. Ματσιούλα, που διαμένουν στη Ραφήνα, ενώ μεγάλη χαρά για την επιτυχία αυτή του εγγονού του, πήρε και ο 94χρονος παππούς του Βασίλης Ματσιούλας!

Μάλιστα ο παππούς Βασίλης παρακολούθησε από τον υπολογιστή την ¨παράξενη¨ και πρωτόγνωρη διαδικασία της εξ αποστάσεως ορκωμοσίας, η οποία στο τέλος του άφησε πολλές απορίες, μιας και την περίμενε διαφορετική…

Οι γονείς του έγραψαν χαρακτηριστικά: «Υπερηφάνεια και συγκίνηση σήμερα!!! Θανάση να έχεις Καλή Σταδιοδρομία!!!»

Η οικογένεια Σουσούρη είναι επίσης υπερήφανη και για τον μεγαλύτερο γιο τους Παναγιώτη, που σπούδασε Γεωλογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και αυτή την περίοδο ολοκληρώνει το μεταπτυχιακό του στους ¨Υδάτινους πόρους¨ στο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ).

Συγχαρητήρια στην οικογένεια Σουσούρη για τις επιτυχίες των παιδιών τους στα οποία, ευχόμαστε να έχουν καλή σταδιοδρομία στον επαγγελματικό στίβο!