Καλυβιώτικη "εξόρμηση" στο… Μαϊάμι!!!

Δευτέρα 19 Απριλίου 2021

Ένα όμορφο ταξίδι αναψυχής και διασκέδασης, έκαναν πρόσφατα οι Καλυβιώτες ομογενείς Κωνσταντίνος και Στέλιος Π. Κακαζιώτης, οι οποίοι με την παρέα τους ταξίδεψαν από τη Νότια Καρολίνα προς το τουριστικό θέρετρο του Μαϊάμι, στην Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Τα δυο αδέρφια Κωνσταντίνος και Στέλιος, όπως και η αδερφή τους Λεμονιά (Λένια) Κουτσοκώστα, ζουν μόνιμα και εργάζονται εδώ και πολλά χρόνια, στις ΗΠΑ.

Από την πόλη Μάουντ Πλίζαντ της Νότια Καρολίνα, ο Κώστας και ο Στέλιος αποφάσισαν σε κάποια ανάπαυλα από τις δουλειές τους, να πάνε αεροπορικώς προς τον κοσμοπολίτικο προορισμό της πόλης του Μαϊάμι, ενώ μαζί τους ήταν επίσης, ο Παναγιώτης (Pete) Κακαζιώτης και ο Γιάννης Κουτσοκώστας, ο Νταβίντ Λεόν και ο φίλος τους Μο Ντόλαζ.

Να σημειώσουμε ότι, το Μαϊάμι είναι παραθαλάσσια πόλη που βλέπει στον κόλπο του Μεξικού, στην νοτιοανατολική ακτή της πολιτείας Φλόριντα των ΗΠΑ, στις ακτές του Ατλαντικού Ωκεανού. Το Μαϊάμι θεωρείται ένα κορυφαίος τουριστικός προορισμός, ιδανικός τόπος διακοπών και μια ιδιαίτερα φιλική πόλη με αξιοπρόσεκτα αξιοθέατα.

Δείτε φωτογραφίες από το ¨διάσημο¨ Μαϊάμι: