Άννα Πανταζοπούλου: Ερμηνεύει «Το δίχτυ» από την ταινία ¨Ρεμπέτικο¨

Τετάρτη 14 Απριλίου 2021

Σε μια εξαιρετική ερμηνεία η Άννα Πανταζοπούλου, στο νέο της video clip που κυκλοφόρησε πρόσφατα, τραγουδά «Το δίχτυ» από την ταινία ¨Ρεμπέτικο¨ ένα τραγούδι που έχει γράψει την δική του λαμπερή πορεία στο ελληνικό πεντάγραμμο!

Όταν οι στίχοι του ποιητή Νίκου Γκάτσου συναντούν τις νότες του συνθέτη Σταύρου Ξαρχάκου και όταν υπάρχει μια ερμηνεύτρια από τη νέα γενιά με φρέσκια και αισθαντική φωνή, όπως της Άννας Πανταζοπούλου, τότε το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι μαγικό!!!

Η Άννα Πανταζοπούλου είναι γεννημένη στο Αγρίνιο, έχει σπουδάσει στο Ωδείο Αθηνών, στα τμήματα μουσικής θεωρίας και φωνητικής και είναι πτυχιούχος του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου στο τμήμα Ψυχολογίας, ενώ έχει πραγματοποιήσει εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές της Αθήνας και της ελληνικής περιφέρειας.

Επίσης, έχει εμφανιστεί δίπλα στον συνθέτη Τάκη Σούκα και τους Λένα Αλκαίου, Γιώργο Μαργαρίτη, Θέμη Αδαμαντίδη, καθώς και με άλλους νεότερους καλλιτέχνες. Αγαπά το έντεχνο λαϊκό τραγούδι και έχει έντονες επιρροές από παραδοσιακούς ήχους.

Την αγάπη της για το παλιό καλό λαϊκό τραγούδι την δείχνει πέρα από τις συνεργασίες της και με τραγούδια που ανεβάζει στο προσωπικό της κανάλι στο youtube με πιο πρόσφατη την επανεκτέλεση ενός υπέροχου τραγουδιού, «Το δίχτυ» από το ¨Ρεμπέτικο¨.

«Μη ξεχνάς ότι για να φύγουν οι σκιές εσύ πρώτα πρέπει να αγκαλιάσεις τους φόβους σου, να αγαπήσεις εσένα και τότε όλα θα βρουν το δρόμο τους. Μονάχος βρες την άκρη της κλωστής…»

Τα γυρίσματα καθώς και η ηχογράφηση έγιναν στο κτίριο που στεγάζονταν η ιστορική Φίνος Φιλμ, τα  ANTART STUDIOS.

Άννα Πανταζοπούλου – Το Δίχτυ (live studio session)

Δείτε το video πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:    

https://www.youtube.com/watch?v=EUHgbp-xHF8