Οριστική διακοπή τοπικών πρωταθλημάτων λόγω κορονοϊού

Σάββατο 10 Απριλίου 2021

Συνεδρίασε σήμερα η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.) και έλαβε μεταξύ άλλων αποφάσεων, την οριστική ματαίωση λόγω Covid-19, όλων των τοπικών ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων (ΕΠΣ) της φετινής περιόδου 2020-21.

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε νωρίτερα και η Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας.

Η συγκεκριμένη απόφαση ανακοινώθηκε σήμερα Σάββατο και δίνει τέλος στη αγωνιστική περίοδο στα πρωταθλήματα των Ενώσεων. Έτσι η φετινή χρονιά ουσιαστικά ακυρώνεται, δε θα υπάρξει ούτε άνοδος, ούτε υποβιβασμός και τη νέα σεζόν (2021-2022) τα πρωταθλήματα θα ξεκινήσουν με τις ομάδες να βρίσκονται στην ίδια κατηγορία που ήταν και την τρέχουσα.

Ο ΠΑΟΚ Καλυβίων που αγωνίζονταν την φετινή ποδοσφαιρική χρονιά στην Γ΄ Τοπική Κατηγορία, θα παραμείνει σε αυτή και για την επόμενη.

Πρόεδρος σε Τεχνική Επιτροπή και Επιτροπή Εθνικών ομάδων ο Τάκης Παπαχρήστος

Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας, Τάκης Παπαχρήστος αναλαμβάνει τη θέση του Προέδρου στην Τεχνική Επιτροπή και την Επιτροπή Εθνικών ομάδων, ενώ ο πρώτος Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΑ, Διονύσης Βισβίκης, θα είναι μέλος στην Επιτροπή Διοργανώσεων. Η τοποθέτηση του Προέδρου της ΕΠΣΑ στην προεδρία δύο σημαντικών επιτροπών, αποτελεί σημαντική διάκριση και ταυτόχρονα ενισχύει τον ρόλο του στη νέα διοίκηση της Ε.Π.Ο.