Δημ. Ζουλιώτης: ¨Ψυχολογικά & σωματικά, είναι κάτι πρωτόγνωρο για όλους μας¨

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2021

Ο πολύπειρος αρχηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ηρακλή Ψαχνών (Εύβοια) Δημήτρης Ζουλιώτης με καταγωγή από τα Καλύβια, μιλά για την επανέναρξη των προπονήσεων και την επικείμενη επανεκκίνηση και του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, σχολιάζοντας γενικά την πρωτόγνωρη κατάσταση που επικρατεί και στον αθλητισμό, λόγω του κορονοϊού.

Για τη επανεκκίνηση προπονήσεων και την επικείμενη επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής: «Είναι κάτι πραγματικά πρωτόγνωρο για όλους μας. Στα τόσα χρόνια που είμαι στα γήπεδα, δεν ξέρω, ούτε εγώ, ούτε κανείς νομίζω, να διαχειριστεί αυτήν την κατάσταση. Ψυχολογικά και σωματικά, είναι κάτι πρωτόγνωρο, όπως ανέφερα. Πιστεύω όμως ότι με τη βοήθεια του προπονητή και των συνεργατών του θα ανταπεξέλθουμε σε όλο αυτό, αλλά θα ‘ναι σύντομο το πρωτάθλημα, οπότε ουσιαστικά δεν μπορούμε να πούμε κάτι, είναι η πρώτη φορά που δεν έχω λόγια… Μπαίνουμε σε ένα γήπεδο και δεν ξέρουμε τι θα συμβεί».

Για τους στόχους του Ηρακλή Ψαχνών: «Μέχρι τώρα δεν έχει αλλάξει η προκήρυξη, οπότε καλό είναι να περιμένουμε και τη νέα προκήρυξη. Σίγουρα πάντως, στόχος της ομάδας πάντα ήταν να πρωταγωνιστεί, δεν το κρύβουμε αυτό. Είναι και η φανέλα της ομάδας τέτοια, και ας ακούγεται αυτό εγωιστικό. Από κει και πέρα θα δούμε τις αγωνιστικές που απομένουν. Ήδη μια ομάδα αποχώρησε (Οπούντιος Μαρτίνου), θα δούμε τι θα γίνει και με τις υπόλοιπες, που λογικά θα συνεχίσουν κανονικά. Η ομάδα θα προσπαθήσει να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά».

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Όλο το νέο πρόγραμμα για Ηρακλή Ψαχνών (2020-21)

Δείτε τα μέχρι τώρα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το νέο αγωνιστικό πρόγραμμα της ομάδας του Ηρακλή Ψαχνών, με δεδομένα ότι θα διεξαχθεί σε έναν γύρο και θα επανεκκινήσει την Κυριακή 4/4 (κατά πάσα πιθανότητα οι αγωνιστικές θα είναι συνεχόμενες, με μόνο κενό την Κυριακή 2 Μαΐου, λόγω Πάσχα). Στην ομάδα αγωνίζονται δυο Καλυβιώτες ποδοσφαιριστές, οι Δημήτρης Ζουλιώτης και Θανάσης Ρεπετσάς:

1η αγωνιστική

Ηρακλής Ψαχνών-Διαγόρας Στεφανοβικείου 1-3

2η αγωνιστική

Ρεπό: Ηρακλής Ψαχνών

3η αγωνιστική

Ηρακλής Ψαχνών-Αταλάντη 2-1

4η αγωνιστική

Ηρακλής Ψαχνών-Φωκικός 2-0

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Διαγόρας Στεφανοβικείου 10

Φωκικός 7

Ηρακλής Ψαχνών 6

Αμβρυσσέας Διστόμου 6

Ύπατο 6

Αρτάκη 5

Οπούντιος Μαρτίνου 3

Θησέας Αγριάς 3

Δήμητρα Ευξεινούπολης 2

Αταλάντη 0

Αλμυρός Βόλου 0

 

Αγωνιστικό πρόγραμμα

5η αγωνιστική-4/4

Αλμυρός Βόλου-Ηρακλής Ψαχνών

6η αγωνιστική-11/4

Ηρακλής Ψαχνών-Οπούντιος Μαρτίνου

7η αγωνιστική-18/4

Αρτάκη-Ηρακλής Ψαχνών

8η αγωνιστική-25/4

Ηρακλής Ψαχνών-Δήμητρα Ευξεινούπολης

9η αγωνιστική-9/5

Ύπατο-Ηρακλής Ψαχνών

10η αγωνιστική-16/5

Θησέας Αγριάς-Ηρακλής Ψαχνών

11η αγωνιστική-23/5

Ηρακλής Ψαχνών-Αμβρυσσέας Διστόμου

Πηγή: eviasports.gr