Άννα Πανταζοπούλου: Στο νέο video clip τραγουδά «Το δίχτυ» από την ταινία ¨Ρεμπέτικο¨

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021

Η Άννα Πανταζοπούλου γεννημένη στο Αγρίνιο, με σπουδές στο Ωδείο Αθηνών, στα τμήματα μουσικής θεωρίας και φωνητικής, πτυχιούχος του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου στο τμήμα Ψυχολογίας, ξεκίνησε τις εμφανίσεις της σε μουσικές σκηνές της Αθήνας και της ελληνικής περιφέρειας.

Έχει πραγματοποιήσει τόσο προσωπικά λάϊβ όσο και εμφανίσεις στο πλευρό του συνθέτη Τάκη Σούκα, της Λένας Αλκαίου, του Γιώργου Μαργαρίτη, του Θέμη Αδαμαντίδη, καθώς και άλλων νεότερων καλλιτεχνών. Αγαπά το έντεχνο λαϊκό τραγούδι και έχει έντονες επιρροές από παραδοσιακούς ήχους. Προς το παρών έχει τη πρώτη της δισκογραφική δουλειά (2019) με τίτλο «Έννοια» και σύντομα αναμένεται να κυκλοφορήσει το επόμενό της σίνγκλ.

Την αγάπη της στο παλιό καλό λαϊκό τραγούδι τη δείχνει πέρα από τις συνεργασίες της και με τραγούδια που ανεβάζει στο προσωπικό της κανάλι στο youtube με πρόσφατη την επανεκτέλεση ενός υπέροχου τραγουδιού, «Το δίχτυ» σε στίχους  του Νίκου Γκάτσου και την αριστουργηματική μουσική του Σταύρου Ξαρχάκου.

«Μη ξεχνάς ότι για να φύγουν οι σκιές εσύ πρώτα πρέπει να αγκαλιάσεις τους φόβους σου, να αγαπήσεις εσένα και τότε όλα θα βρουν το δρόμο τους. Μονάχος βρες την άκρη της κλωστής…»

Παίζουν οι μουσικοί

Αντρέας Καραντίνης - μπουζούκι

Γιάννης Κατσιαφλιάκας - μπάσο

Νίκος Σταδιάτης - ακορντεόν

Αποστόλης Στίκας - κιθάρα

Μανώλης Τόμπρος - drums

Μουσική: Σταύρος Ξαρχάκος

Στίχοι: Νίκος Γκάτσος

Σκηνοθεσία: Ντάνυ Ντάρλας

Ενδυματολόγος: Χάρης Σταματόπουλος

Ηχοληψία, Μίξη: Νίκος Κόλλιας (antart studios ), Γιάννης Κατσιαφλιάκας

Τα γυρίσματα καθώς και η ηχογράφηση έγιναν στο κτίριο που στεγάζονταν η ιστορική Φίνος Φιλμ, τα  ANTART STUDIOS.

Δείτε το video πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:

Άννα Πανταζοπούλου - Το Δίχτυ ( live studio session )

https://www.youtube.com/watch?v=EUHgbp-xHF8