Σύλλογοι του χωριού συμμετείχαν στο «Αγρίνιο Santa Run»

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021

Συμβολική συμμετοχή είχαν σύλλογοι του χωριού μας στον φετινό αγώνα «Αγρίνιο Santa Run Virtual» μια διοργάνωση που είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, μιας και τα έσοδα θα διατεθούν στον σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου.

Συμμετείχαν η Κοινότητα Καλυβίων, ο Ιππικός Όμιλος, ο Σύλλογος Γυναικών, το Χορευτικό Τμήμα Καλυβίων και η Χορωδία Καλυβίων, ενώ οι εκπρόσωποί τους αγόρασαν μπλουζάκια για να ενισχύσουν έμπρακτα τη δράση αυτή.

Ο φετινός αγώνας δρόμου «Αγρίνιο Santa Run Virtual», λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, έγινε… εικονικά (virtual) και ο καθένας από τους συμμετέχοντες  μπορούσε να τρέξει σε κάποια από τη διαδρομή που προτείνονταν από τους διοργανωτές, συνεισφέροντας παράλληλα σε έναν κοινωνικό σκοπό!

Να αναφέρουμε τέλος ότι, τη δράση διοργάνωσε ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Αγρινίου, υπό την αιγίδα του Δήμου Αγρινίου, για την ενίσχυση του έργου του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου, ενός δραστήριου συλλόγου που παλεύει για τη ζωή, με ενημερωτικές δράσεις και με αιμοδοσίες για τη διαθεσιμότητα φιαλών αίματος σε πολύ δύσκολες εποχές.