Φιλανθρωπική δράση από φορείς και συλλόγους των Καλυβίων

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020

Συγκέντρωση τροφίμων θα πραγματοποιήσουν με πρωτοβουλία της Κοινότητας Καλυβίων, σύλλογοι και φορείς του χωριού μας προκειμένου να στηριχθούν οι δράσεις του Συλλόγου Γυναικών Γλυφάδας με καρκίνο του μαστού: «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ».   

Η συγκέντρωση των τροφίμων θα γίνεται στο Κοινοτικό Κατάστημα από 9 έως 16 Δεκεμβρίου 2020.

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καλυβίων, Δημήτρης Αναστασίου, έγραψε στο F/B τα εξής: «Είχα τη χαρά και τη τιμή να συναντηθώ σήμερα με την κυρία Πηνελόπη Κανέλλου, μέλος του Συλλόγου Γυναικών Γλυφάδας με καρκίνο του μαστού «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ». Μαθαίνοντας η κα Κανέλλου τις μέχρι τώρα δράσεις μας, έδειξε ενδιαφέρον συνεργασίας. Σε συνεννόηση με τους συλλόγους και τους φορείς του χωριού μας (Κοινότητα, Εκκλησία, Συλλόγο Γυναικών, Ιππικό Σύλλογο, ΠΑΟΚ καλυβίων, καθώς και των τμημάτων της Χορωδίας και του Χορευτικού) αποφασίσαμε να στηρίξουμε το έργο τους, συγκεντρώνοντας τρόφιμα στο Κοινοτικό Κατάστημα».

Το Σωματείο στήριξης ασθενών που πάσχουν από καρκίνο του μαστού «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ» δημιουργήθηκε το 2014 ενώ η δράση του  Συλλόγου και το έργο του είναι αρκετά διαδεδομένα στην περιοχή της Γλυφάδας αλλά και όλη την Αθήνα.