Επίσκεψη στα Καλύβια, του Περιφερειάρχη Ν. Φαρμάκη

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020

Επίσκεψη του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στα Καλύβια, προκειμένου να επιθεωρήσει μαζί με τους συνεργάτες του, τις εργασίες καθαρισμού τάφρων και αντιπλημμυρικής προστασίας που πραγματοποιούνται από τεχνικό συνεργείο στην συγκεκριμένη περιοχή.

Ο κ. Φαρμάκης, μαζί με τους προϊσταμένους της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας, κ.κ. Κιτσοπάνο και Μασίκα, είδαν την εξέλιξη των εργασιών και συνομίλησαν με τον Προέδρο της Κοινότητας Καλυβίων, Δημήτρη Αναστασίου και τον αντιδήμαρχο Αγρινίου, Μίμη Σκορδόπουλο.

Επίσης, ο Περιφερειάρχης επισκέφθηκε τη Νεάπολη και τη Μεγάλη Χώρα για να παρακολουθήσει εργασίες ασφαλτόστρωσης και καθαρισμούς σε αντιπλημμυρικά έργα, τονίζοντας σε δήλωσή του ότι, κάθε έργο που εκτελείται στον τόπο μας, μικρό ή μεγάλο, έχει τη δική του μεγάλη αξία για την κοινωνία μας.

Σε μήνυμά του στο f/b, ο Πρόεδρος Καλυβίων, Δημήτρης Αναστασίου, έγραψε τα εξής: «Είμαι ευτυχής που οι υποσχέσεις γίνονται πραγματικότητα. Σήμερα επισκεφθήκαμε μαζί με τον Περιφερειάρχη, Νεκτάριο Φαρμάκη και τον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών & Έργων, Θανάση Μαυρομάτη, τις δυο εισόδους του χωριού μας στις όποιες εκτελούνται έργα καθαρισμού και διάνοιξης. Δίνουμε τέλος στις εστίες μολύνσεως που ήταν κοντά στο χωριό μας. Συζητήσαμε επίσης και για άλλα προβλήματα που χρίζουν παρεμβάσεων».