Συγκεντρώθηκαν τρόφιμα από φορείς των Καλυβίων

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020

Στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγρινίου παραδόθηκαν σήμερα τα τρόφιμα μακράς διαρκείας που συγκεντρώθηκαν από φορείς των Καλυβίων και τα οποία θα δοθούν ως βοήθεια στους πληγέντες από την πρόσφατη κακοκαιρία, κατοίκους του νομού Καρδίτσας.

Τα πακέτα με τα τρόφιμα παρέλαβε από τον Πρόεδρο Καλυβίων, Δημήτρη Αναστασίου, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κώστας Καλαντζής.

Για την φιλανθρωπική αυτή πρωτοβουλία της Κοινότητας Καλυβίων, συνέδραμαν ο ιερέας π. Θεοδόσιος Αθανασόπουλος και η ενορία του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου, το Γυμνάσιο Καλυβίων, το Δημοτικό Σχολείο, τα μέλη της Χορωδίας «Άγιος Νικόλαος», ο Σύλλογος Γυναικών Καλυβίων «Δήμητρα», τα μέλη του τμήματος Παραδοσιακών Χορών (ΚΕΔΑ) Καλυβίων και κάτοικοι του χωριού.

Σε μήνυμά του στο f/b, ο Πρόεδρος Καλυβίων, Δημήτρης Αναστασίου, έγραψε τα εξής: «Παραδώσαμε σήμερα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου μας, τα τρόφιμα που μαζέψαμε με σκοπό την βοήθεια των συνανθρώπων μας στην Καρδίτσα. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλες και όλους όσους συμμετείχαν σε αυτήν την προσπάθεια».