Επιτυχημένος o αγώνας Dragster στο αεροδρόμιο Αγρινίου

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020

Ο ΑΣΗ υπο την αιγίδα της ΟΜΑΕ-ΑΜΟΤΟΕ διοργάνωσε τον 4ο αγώνα του 2020 στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Αγρίνιου, το τριήμερο 2,3 & 4 Οκτωβρίου.

Σημειώθηκαν πολλά ρεκόρ από τους οδηγούς αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών, ενώ οι διοργανωτές είχαν προετοιμάσει πολύ προσεκτικά την πρόσφυση του τάπητα ώστε να βοηθηθούν τα οχήματα να επιτύχουν καλύτερες και ταχύτερες αποδόσεις.

Οι διοργανωτές ανέφεραν χαρακτηριστικά για τα αποτελέσματα:

Ο πιο πολυσυζητημένος αγώνας Dragster όλων των εποχών πέρασε στην ιστορία!

Τι να πρωτοπούμε για αυτόν τον αγώνα… Αυτό το τριήμερο οδηγοί και ομάδες, θα τον θυμούνται για πάντα!!!

Τα ρεκόρ που έγιναν από αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες δες έχουν ξαναγίνει,  η τρομερή προσπάθεια από την ομάδα της Proaction πάνω στην προετοιμασία της πρόσφυσης αλλά και με την βοήθεια του κατάλληλου καιρού, είχαν σαν αποτέλεσμα να φτιαχτεί μια πίστα με ευρωπαϊκό επίπεδο πρόσφυσης.

Αυτό λοιπόν το εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο οι περισσότεροι αγωνιζόμενοι και ομάδες γράφοντας τρομερούς χρόνους.

Επιτέλους το ελληνικό Dragster έδειξε τι μπορεί να κάνει στην Ελλάδα,  αλλά και τα δόντια του σε ευρωπαϊκό και όχι μόνο επίπεδο.

Πάνω από εβδομήντα  7αρια γραφτήκαν όλο το τριήμερο όπως επίσης και ένα παραλίγο 6αρι !!

Το 70% των αγωνιζομένων έκαναν προσωπικά ρεκόρ ενώ σημειώθηκαν ένα παγκόσμιο, ευρωπαϊκά και πολλά πανελλήνια ρεκόρ σε όλες τις κατηγορίες.

Επίσης να πούμε ότι έγιναν πολλές τρομερές και οριακές κόντρες σε όλες τις κατηγορίες. 

Μερικοί από τους χρόνους που έγιναν ήταν… το παγκόσμιο 7.6 από τον Κανταρτζή όπου πλέον είναι το ταχύτερο Mitsubishi evo του κόσμου!!!  

Το 7,1 του Φιλλιπάτου με το ταχύτερο Nissan Gtr της Ευρώπης, το 8,4 του Πανίτσα οπού πλέον είναι το 4ο γρηγορότερο μπροστοκίνητο της Ευρώπης, το 7,5 του Βούρου που το έκανε το πλέον γρηγορότερο πισωκίνητο Audi στην Ευρώπη,  το 7,2 του Καλαντζή σαν το πιο γρήγορο νιτράτο busa της Ευρώπης, το πανελλήνιο 7 ξερό του Κωβαίου στην super pro, το 7,2 του Παπαηλιού, το 7,5 του Δουζένη, το πανελλήνιο 7,1 του Σταυρόπουλου, αλλά και του Αγαπίδη για την super street, το 9,4 του Σκαμνέλου, το 9,3 του Απέργη, το πανελλήνιο 8.0 του Πούλου στην street 2, καθώς και τα πολλά 7,2 και 7.3 που έγιναν στην super street από αρκετούς οδηγούς!!

Ο πιο πετυχημένος αγώνας με τα περισσότερα 7αρια αλλά και ρεκόρ μόλις πέρασε στην ιστορία!!!