Συγκέντρωση τροφίμων από φορείς των Καλυβίων

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

Συνάντηση εκπροσώπων φορέων και τοπικών συλλόγων μετά από πρωτοβουλία της Κοινότητας Καλυβίων, πραγματοποιήθηκε σήμερα, με σκοπό να συγκεντρωθούν τρόφιμα για τους πληγέντες από την κακοκαιρία συνανθρώπους μας στο νομό Καρδίτσας. Τα τρόφιμα θα συγκεντρώνονται στο Κοινοτικό Κατάστημα από Τετάρτη 30/9/2020 έως την Τετάρτη 7/10/2020 και ώρες 6 μ.μ. έως 7:30 μ.μ.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καλυβίων, Δημήτρης Αναστασίου, ο ιερέας του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου, π. Θεοδόσιος Αθανασόπουλος, ο Χοράρχης της Χορωδίας, Νίκος Στρατόπουλος,  από το Σύλλογο Γυναικών, η Μαίρη Ζαπαντιώτη και η Χοροδιδάσκαλος του τμήματος παραδοσιακών χορών, Γεωργία Πούτα.

Σε μήνυμά του στο facebook, ο Πρόεδρος Καλυβίων, Δημήτρης Αναστασίου, έγραψε τα εξής: «Μετά από συζήτηση με τον Δήμο Αγρινίου συναντηθήκαμε φορείς και σύλλογοι των χωριών μας (Καλύβια, Άγιος Γεώργιος, Πλάτανος) και αποφασίσαμε να συνδράμουμε και εμείς στην συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας, για τους πληγέντες συνανθρώπους μας στην Καρδίτσα. Να ευχαριστήσω όλους όσους ήταν σήμερα στην συγκέντρωση, καθώς και την Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου μας, όπως και τον Γυμνασιάρχη, που είναι θετικοί και θα στηρίξουν από τη μεριά τους αυτήν μας την προσπάθεια».