Έναρξη για το Χορευτικό Τμήμα Καλυβίων

Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020

Το Χορευτικό Τμήμα Καλυβίων «Άγιος Νικόλαος» του Δήμου Αγρίνιου ξεκίνησε από χθες τα μαθήματα παραδοσιακών χορών, σε αίθουσα του Κοινοτικού Καταστήματος και καλεί όσους και όσες ενδιαφέρονται, να εγγραφούν στα τμήματα που θα λειτουργήσουν.

Το τμήμα Ενηλίκων, υπό τις οδηγίες της χοροδιδασκάλου κας Γεωργίας Πούτα, θα πραγματοποιεί πρόβες κάθε Σάββατο από 7:00 μ.μ. έως 8:30 μ.μ.

Για εγγραφές οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται κάθε Σάββατο τη συγκεκριμένη ώρα. Τα μαθήματα χορού του παιδικού και εφηβικού τμήματος θα ξεκινήσουν αρχές Οκτωβρίου. Θα δοθεί σχετική ενημέρωση από την υπεύθυνη χοροδιδάσκαλο. Για περαιτέρω πληροφορίες επικοινωνείτε στο τηλ. 6972162668.

Στο προφίλ της ομάδας στο facebook αναφέρονται τα εξής: «Άλλη μια χορευτική χρόνια ξεκίνησε με τήρηση όλων των μέτρων ασφαλείας. Με πολύ αγάπη γι΄αυτό που κάνουμε και με κατανόηση ο ένας για τον άλλον. Θα χαρούμε πολύ να προσέλθουν καινούργια άτομα και από τα γύρω χωριά μας, Άγιο Γεώργιο και Πλάτανο. Και να ξεκινήσουμε μια όμορφη και δημιουργική χρονιά γεμάτη αγάπη γι' αυτό που κάνουμε. Είναι όλοι ευπρόσδεκτοι και καλοδεχούμενοι για να μεγαλώσουμε την χορευτική μας ομάδα! Καλή χορευτική χρονιά!!!»