Ο αγιασμός στο Γυμνάσιο Καλυβίων (φωτο)

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020

Στον προαύλιο χώρο, υπό τη σκιά των δένδρων, με τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς να τηρούν τα μέτρα λόγω Covid-19, πραγματοποιήθηκε το πρωί στο Γυμνάσιο Καλυβίων ο αγιασμός για το νέο σχολικό έτος, παρουσία εκπαιδευτικών, μαθητών και γονέων.

Πριν την τελετή οι μαθητές ενημερώθηκαν αναλυτικά για όλα τα ισχύοντα μέτρα λόγω κορονοϊού, τα οποία θα τηρούνται κατά την προσέλευση, την παραμονή τους στις αίθουσες και την αποχώρησή τους από το σχολικό συγκρότημα.

Τον αγιασμό τέλεσε ο πατήρ Θεοδόσιος Αθανασόπουλος, ο οποίος ευχήθηκε καλή επιτυχία στους εκπαιδευτικούς στο παιδαγωγικό και πνευματικό τους έργο, ενώ στους μαθητές ευχήθηκε αντίστοιχα καλές σχολικές επιδόσεις.

Ο Γυμνασιάρχης κ. Ευστάθιος Πίτσας, ευχήθηκε σε όλους καλή πρόοδο και καλή σχολική χρονιά, με υγεία, ενώ ανέφερε ότι, το Γυμνάσιο θα λειτουργεί κανονικά όλες τις μέρες και για όλες τις τάξεις.

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καλυβίων, Δημήτρης Αναστασίου, που παρέστη ευχήθηκε σε όλους καλή σχολική χρονιά, ενώ ανακοίνωσε προς τους μαθητές ότι, θα λειτουργήσει σύντομα και το Κοινωνικό Φροντιστήριο και όποιοι ενδιαφέρονται μπορούν να εγγραφούν.

Μετά τη λήξη της τελετής του αγιασμού διανεμήθηκαν στους μαθητές, από μια μάσκα προστασίας και τα βιβλία της φετινής χρονιάς.