Προσφορά βιβλίων στην Κοινοτική Βιβλιοθήκη Καλυβίων

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

Βιβλία για τον εμπλουτισμό της βιβλιοθήκης που βρίσκεται στο Κοινοτικό Κατάστημα Καλυβίων, προσφέρθηκαν σήμερα προκειμένου να αξιοποιηθούν προς όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Τα βιβλία παρέλαβε ο Πρόεδρος της Κοινότητας  Καλυβίων, Δημήτρης Αναστασίου από τον συμπατριώτη μας, Γιώργο Πανταζόπουλο, ο οποίος διέθεσε δωρεάν από την προσωπική του συλλογή, βιβλία, φωτογραφικά λευκώματα και ιστορικά αναγνώσματα, ως ελάχιστη προσφορά στη μνήμη του πατέρα του Αναστάσιου Πανταζόπουλου, που ¨έφυγε¨ από κοντά μας πριν λίγες μέρες!

Ο Πρόεδρος, Δημήτρης Αναστασίου, ευχαρίστησε τον δωρητή για την ευγενική χειρονομία του και ταυτόχρονα κάλεσε και άλλους συμπολίτες μας να βοηθήσουν ώστε να εμπλουτιστεί η βιβλιοθήκη με αντίστοιχες προσφορές βιβλίων.

Να σημειώσουμε ότι πριν τρία χρόνια ο ίδιος δωρητής είχε δώσει αρκετούς τόμους βιβλίων και περιοδικών για την δημιουργία της συγκεκριμένης βιβλιοθήκης.

Επίσης, άμεσος στόχος της Κοινότητας Καλυβίων είναι να συγκεντρωθεί ένας σημαντικός όγκος βιβλίων και αφού καταγραφούν και κατανεμηθούν ανά ενότητες, να δημιουργηθεί δανειστική βιβλιοθήκη, ανοικτή και διαθέσιμη για όλους τους κατοίκους.