Μουσική σύμπραξη για τις Χορωδίες Καλυβίων και Σταμνάς

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020

Συνεχίζονται οι πρόβες της γυναικείας Χορωδίας Καλυβίων «Άγιος Νικόλαος» και της νεοσύστατης Χορωδίας του Συλλόγου Γυναικών Σταμνάς "Αγία Αγάθη"  υπό την καθοδήγηση του Χοράρχη κ. Νίκου Στρατόπουλου, προκειμένου  να προετοιμαστούν για τη συμμετοχή τους στο 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορωδιών Αγρινίου, που θα πραγματοποιηθεί από τις 2 έως 4 Οκτωβρίου.

Οι δυο χορωδίες αναμένεται να συμπράξουν μουσικά για το εν λόγω φεστιβάλ, ενώ  στο πρόγραμμά τους θα παρουσιάσουν τραγούδια που έχει γράψει και μελοποιήσει ο κ. Στρατόπουλος αλλά και παραδοσιακά.

Σήμερα ήταν η πρώτη φορά που οι κυρίες από τις δυο χορωδίες βρέθηκαν όλες μαζί στο κτίριο της Κοινότητας Καλυβίων, για να συντονίσουν και να προβάρουν τα τραγούδια του προγράμματος. Την επόμενη Τετάρτη η συνάντηση θα γίνει στη Σταμνά, ενώ να σημειώσουμε ότι, η Χορωδία Καλυβίων πραγματοποιεί  παράλληλα κάθε Κυριακή τις πρόβες της.

Τέλος να αναφέρουμε ότι, το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορωδιών που θα γίνει αρχές Οκτωβρίου στον χώρο του Θερινού Κινηματογράφου «Ελληνίς», στο Αγρίνιο, διοργανώνεται από τον "Πνευματικό Πολιτιστικό Σύλλογο ¨Αγία Σκέπη",  υπό την αιγίδα του EOT.