Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ Καλυβίων

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020

Ξεκίνησε  από χθες στο γήπεδο του η προετοιμασία της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ Καλυβίων για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2020-2021, ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται η επιστροφή των παικτών που πέρυσι αποτέλεσαν τον ¨κορμό¨ της ομάδας ώστε ο προπονητής Ανδρέας Κονδύλης να μπορέσει να δουλέψει απερίσπαστος και χωρίς προβλήματα.

Το σαββατοκύριακο προγραμματίζεται ¨οικογενειακό¨ διπλό και ο τεχνικός υπεύθυνος  προπονεί κυρίως νεαρούς παίκτες που δουλεύουν με όρεξη στην αρχή της προετοιμασίας.

Σίγουρα υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια ώστε η ομάδα να μπορέσει να φθάσει σε ένα καλό αγωνιστικό επίπεδο και ίσως να χρειασθεί να ενισχυθεί μεταγραφικά σε κάποιες θέσεις.

Πάντως ο προπονητής Ανδρέας Κονδύλης είναι αισιόδοξος και συν τω χρόνω αναμένεται να διαπιστώσει μέσα από τις προπονήσεις, τις όποιες τυχόν αδυναμίες και ελλείψεις που υπάρχουν στο ρόστερ, ώστε να γίνουν οι αναγκαίες διορθωτικές κινήσεις.

Ανακοινώσεις ΕΠΣΑ

ΚΑΡΤΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

Ενόψει της επίσημης έναρξης των διοργανώσεων της ΕΠΣΑ (ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 12-13/9/2020), υπενθυμίζει προς τα σωματεία ότι οι κάρτες υγείας οι οποίες εξεδόθηκαν για πρώτη φορά πέρυσι, έχουν ετήσια διάρκεια.

Κατόπιν τούτου παρακαλούνται οι υπεύθυνοι των σωματείων όπως ελέγξουν τις κάρτες υγείας των ποδοσφαιριστών και να προβούν στην εκ νέου θεώρησή των μετά από επανέλεγχο της υγείας των ποδοσφαιριστών.

Για τη θεώρηση ισχύουν ότι και την περσινή ποδοσφαιρική περίοδο.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΔΕΛΤΙΩΝ

Από την μέχρι τώρα λιγοστή εμπειρία μας στην έκδοση δελτίων με το νέο σύστημα της Ε.Π.Ο. αναφέρει η ΕΠΣΑ και σχετικά με τις φωτογραφίες, ενημερώνουμε τα σωματεία και πάλι τα εξής και παρακαλούνται για την πιστή εφαρμογή τους, ούτως ώστε να μην απορρίπτονται οι αιτήσεις μεταβολών:

Οι δύο φωτογραφίες που προσκομίζονται να είναι ίδιες και πρόσφατες και όχι φωτοτυπία.

Η 2η φωτογραφία η οποία θα επικολληθεί ηλεκτρονικά στο δελτίο του ποδοσφαιριστή θα πρέπει να είναι καθαρή, δηλαδή να μην φέρει σφραγίδες κ.λ.π. από προηγούμενες χρήσεις.

Η 2η φωτογραφία η οποία επικολλάται ηλεκτρονικά στο δελτίο του ποδοσφαιριστή να μην την συρράπτεται πάνω στην αίτηση με συρραπτικό αλλά μόνο με συνδετήρα.