Συνεδρίασε το Κοινοτικό Συμβούλιο

Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020

Συνεδρίαση του Κοινοτικού Συμβουλίου Καλυβίων πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8 Αυγούστου στο Κοινοτικό Κατάστημα, για ενημέρωση επί τρεχόντων θεμάτων αλλά και να συζητηθούν διάφορα ζητήματα του χωριού μας.

Κατά την συνεδρίαση, σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Πρόεδρος, Δημήτρης Αναστασίου ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους συμβούλους, για παρεμβάσεις και εργασίες που διενεργήθηκαν το προηγούμενο διάστημα από υπηρεσίες του Δήμου Αγρινίου και της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας, όπως το πρόγραμμα απεντομώσεων, κοπής χόρτων και καθαρισμοί σε γειτονιές του χωριού, αλλά και σε αγροτικές οδούς, αναβάθμιση φωτισμού και διαγράμμιση δρόμου Καλυβίων –Πλατάνου, καθαρισμός Μνημείου Πεσόντων κ.α.

Επίσης έγινε ενημέρωση για την σχεδιαζόμενη οδοσήμανση και τοποθέτηση προειδοποιητικών πινακίδων που θα γίνει το επόμενο διάστημα από τον δήμο, σε διάφορα σημεία του εσωτερικού δικτύου και σε διασταυρώσεις οδών.

Τέλος, έγινε μια πρώτη συζήτηση για τη δημιουργία παιδικής χαράς στο οικόπεδο του Νηπιαγωγείου και αποφασίστηκε να διερευνηθούν οι νομικές και τεχνικές δυνατότητες ώστε να γίνει αυτό το έργο.