Συντηρήσεις στο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού, από την Περιφέρεια

Σάββατο 1 Αυγούστου 2020

Εργασίες συντήρησης δικτύου ηλεκτροφωτισμού στον κεντρικό δρόμο Καλυβίων - οικισμός Πλατάνου πραγματοποιήθηκαν σήμερα από τεχνικό συνεργείο της Περιφέρειας, ενώ παράλληλα έγινε αλλαγή των φωτιστικών λαμπτήρων όπου τοποθετήθηκαν φωτιστικά τελευταίας τεχνολογίας LED.

Να σημειώσουμε ότι, η βελτίωση της οδικής ασφάλειας, η αντιμετώπιση ελλείψεων στη σήμανση, αλλά και η συντήρηση του ηλεκτροφωτισμού, περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων, στις παρεμβάσεις που έχουν ξεκινήσει ήδη στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας.

Επίσης, σημαντική παρέμβαση γίνεται στο δίκτυο ηλεκτροφωτισμού με την εκ νέου τοποθέτηση νέων καλωδίων, καπακιών ιστών, αλλά και αντικατάσταση κατεστραμμένων ιστών, λαμπτήρων και συντήρηση των πίλλαρ (Pillars), δηλ. συντήρησης των υφιστάμενων πινάκων παροχής ηλεκτρικού ρεύματος τα οποία είναι τοποθετημένα σε κοινόχρηστους χώρους.

Τις εργασίες παρακολούθησε και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καλυβίων, Δημήτρης Αναστασίου, ο οποίος ευχαρίστησε την Περιφέρεια για το ενδιαφέρον που επιδεικνύει για την επίλυση προβλημάτων της καθημερινότητας.