Προγραμματισμός Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΣΑ

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020

Την Τετάρτη 8 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση της  Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αιτωλοακαρνανίας (ΕΠΣΑ). Η Γ.Σ. σύμφωνα με πληροφορίες ορίστηκε να γίνει στις 20:00 την επόμενη Τετάρτη, σε αίθουσα του Ενωσιακού γηπέδου “Θεόδωρος Πασσιόπουλος” στο Μεσολόγγι.

Πρόκειται για μια σημαντική συνεδρίαση, καθώς πέρα από το Διοικητικό και Οικονομικό απολογισμό θα συζητηθούν θέματα που αφορούν τη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΑ.

Συγκεκριμένα όπως όλα δείχνουν θα υπάρξει συζήτηση για πιθανή αναδιάρθρωση στην Α΄ Κατηγορία, για το τι θα γίνει με τη Γ΄ Κατηγορία και για τους Ομίλους της Β΄ ΕΠΣΑ.

Θα υπάρξει λοιπόν μια κουβέντα για όλο το ποδοσφαιρικό “χάρτη” του Νομού και θα γίνουν εισηγήσεις, που θα καθορίσουν σε ένα βαθμό τις προκηρύξεις της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Σε ανακοίνωση της ΕΠΣΑ θα γίνει γνωστή η ημερομηνία μέχρι την οποία οι ομάδες πρέπει να αποστείλουν τα πληρεξούσια με το όνομα του εκπροσώπου τους στη Γενική Συνέλευση. Πιθανότατα η καταληκτική ημερομηνία θα είναι η 4η Ιουλίου.

Πηγή: websports.gr