Εκδήλωση για την επίδοση βαθμών, απολυτηρίων και πτυχίων στο ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ.

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

Την Δευτέρα 22/06/2020, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου (ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ.) Αγρινίου διοργάνωσε μία εξαιρετική εκδήλωση στο κτήμα Amaro, όπου με μεγάλη χαρά και συγκίνηση συναντηθήκαμε με τους μαθητές μας. Έγινε επίδοση των τελικών βαθμών στους μαθητές όλων των τάξεων Γυμνασίου και Λυκείου. Επίσης επιδόθηκαν τα απολυτήρια των μαθητών της Δ’ Γυμνασίου.

Το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Αγρινίου, που λειτουργεί στη Νεάπολη, είχε για πρώτη φορά αποφοίτους Λυκείου, οι οποίοι έγιναν κάτοχοι Πτυχίων Ειδίκευσης με επαγγελματικά δικαιώματα επιπέδου 4 στους εξής τομείς:

- Τομέας Γεωπονίας Τροφίμων και Περιβάλλοντος – Ειδικότητα: Τεχνικός Ανθοκομίας και Αρχιτεκτονικής Τοπίου.

- Τομέας Πληροφορικής – Ειδικότητα: Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής

- Τομέας Οικονομίας και Διοίκησης – Ειδικότητα: Υπάλληλος Διοίκησης και Οικονομικών Υπηρεσιών.

Οι μαθητές ξανασυναντήθηκαν μετά από καιρό και πέρασαν ευχάριστα. Ο Σύλλογος πρόσφερε πλούσιο μπουφέ και ροφήματα σε όλους, ενώ ταυτόχρονα οι τυχεροί της λαχειοφόρου αγοράς παρέλαβαν τα δώρα τους. Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και το ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ. Αγρινίου προσέφεραν δώρα στους αποφοίτους της Δ΄ Λυκείου. Ως ευχάριστη ανάμνηση πια η εκδήλωση θα μας συντροφεύει  ως την επόμενη σχολική χρονιά.

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή τύχη στους Πτυχιούχους μας και καλή πρόοδο στους υπόλοιπους μαθητές μας!

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και Προσωπικού

http://gym-ee-agrin.ait.sch.gr/