«Αγαπάμε τα ζώα δημιουργούμε πολιτισμό»: Διαγωνισμοί ζωγραφικής για μαθητές της Αιτωλοακαρνανίας

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

Συνεχίζεται το πρόγραμμα δράσεων του Δήμου Αγρινίου με θέμα: «Αγαπάμε τα ζώα δημιουργούμε πολιτισμό» σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας.

Τα τελευταία τρία χρόνια έχει υλοποιηθεί το πρόγραμμα σε συνολικά 3.000 μαθητές και μαθήτριες της Αιτωλοακαρνανίας.

Στόχος των δράσεων είναι η προαγωγή της ζωοφιλίας σε μαθητές προκειμένου να γίνει αλλαγή στην αντίληψη, στη νοοτροπία, στην κουλτούρα και στη συμπεριφορά όλων απέναντι στα ζώα με έμφαση στους κανόνες υγιεινής που πρέπει να τηρούνται για την προστασία της υγείας των πολιτών.

Στο πλαίσιο αυτό διοργανώνονται δυο μαθητικοί καλλιτεχνικοί διαγωνισμοί ζωγραφικής για μαθήτριες και μαθητές Δημοτικών Σχολείων της Αιτωλοακαρνανίας με θέμα: «Αγαπάμε τα ζώα, Δημιουργούμε Πολιτισμό, Ζωγραφίζω ένα ζώο συντροφιάς».

Ο ακριβής χρόνος διεξαγωγής του διαγωνισμού είναι έως και 15/3/2020 με έκθεση έργων στις 4/4/2020 όπου θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα του διαγωνισμού.

Πληροφορίες και διευκρινίσεις: Δήμος Αγρινίου, Τμήμα Αγροτικής Παραγωγής, Δ. Παπαβασίλη, με την οποία μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 26413-63538,  email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.