Ο Ανδρέας Δρακόπουλος επιστρέφει για μια εμφάνιση στο Αγρίνιο

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

Στα πάτρια εδάφη του στο Αγρίνιο για μια μουσική εμφάνιση επιστρέφει ο αγαπημένος τραγουδιστής Ανδρέας Δρακόπουλος, την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020 για να ¨ξεσηκώσει¨ την πόλη, όπως ο ίδιος ξέρει!

Ο συμπατριώτης μας Ανδρέας Δρακόπουλος θα εμφανιστεί στο Queen Club (Διαλέτη 7, Αγρίνιο)  ενώ να υπενθυμίσουμε ότι, πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε και το νέο του Live όπου ακούγεται σε πολλά μέρη της Ελλάδος και αγαπήθηκε αμέσως!

Το Live του Ανδρέα Δρακόπουλου περιλαμβάνει γνωστές επιτυχίες όπως ο «Άσσος» του Παντέλη Παντελίδη, το «Αντίο λέμε» του Κωσταντίνου Αργυρού, το «Όταν λείπεις» του Πέτρου Ιακωβίδη, το «Θα σε ξεχάσω» του Ηλία Καμπακάκη, ακόμα και το «Ξέρω τι κάνω» του Νικηφόρου, αλλά και τις δικές του επιτυχίες που έχουν αγαπηθεί από το κοινό.

Πριν από λίγο καιρό ο Ανδρέας Δρακόπουλος βρέθηκε στο «Why Club» στις Σέρρες όπου κατά την διάρκειά της εμφάνισης του το Live οπτικοποιήθηκε από τον Θανάση Αυξεντίδη. Ο Ανδρέας Δρακόπουλος με την γνήσια λαϊκή χροιά του, σε συνδυασμό με την σκηνική του παρουσία, παρουσιάζει ένα up tempo live με αγαπημένες επιτυχίες που σίγουρα θα σας ξεσηκώσουν από το πρώτο κιόλας άκουσμα.

Δείτε το video πατώντας τον σύνδεσμο:

https://www.youtube.com/watch?v=9frBnQmUyB0&feature=youtu.be&fbclid=IwAR03od4DXZ1keHslhUm2KXgDQNw3zE9xwxIUt4joUAKYU_aGia-EQxs2h0I

 

Πληροφορίες από polismagazino.gr